Bir boş anında tarif verirsen sevinirimOLsun irmik bayattır belki
Hoşgeldin fesleğencimİyi akşamlar canlarım nasılsınız? Benim yaz tatilim bedevi mi dersiniz göçebe mi dersiniz tam olarak öyle geçiyor bir oradayım bir burda gelemiyorum fazla
İyi diyelim iyi olalım inşallah. Bu göçebelik bir an önce bitse diye dua ediyorumHoşgeldin fesleğencim
İyilik sağlık.
Sen de iyisin inşallah.
Bu yaz ben de bir orda bir burda düzensiz bir tuhaf geçiriyorum...
Az kaldı inşallah canım, gönlüne göre olsun. Her şey geçiyorİyi diyelim iyi olalım inşallah. Bu göçebelik bir an önce bitse diye dua ediyorum
Sadece dağıtacak misinHayırlı geceler
Bende eve düştüm
çamaşır mak. çalıştırdım
Arkadaşlarlardan sonra k.valideme de uğradım
Aşurelik malzemeleri ıslattık, ön hazırlıklarını yaptık
Sabah k.validem pişirecek, bende dağıtma işlemini yapacağım
Yiycez deSadece dağıtacak misin
Allah kabul etsin afiyet şifa olsunYiycez deyiycemmm yani ayıptır söylemesi çok güzel yapar aşureyi k.validem
Sağolasın....
Ama sanmam
Nasip... Olmuştur bir aksilik diyim madem.
Çamaşırları astımBulaşık makinasını boşalttım
Yemek yaptım ( biber dolması, makarna ve mercimek çorbası)
Mutfağı topladım
Makinayı doldurdum
Çamaşır makinesini de doldurdum çalıştırdım
Kahve içtim devam edicem
Gözünüz aydın canımAblalarım bacilarim çok şükür dün akşam kavuştuk kizimla bebis de ben de iyiyiz çok şükür biraz ağrım var daha iyi olucam inşallah hepinizi öpüyorum
Dipsiz kuyu
Gelin kendimize bi şans verelimSen inanılmaz bir dehasın hiç aklıma gelmemişti
Maalesef yapmaz canımÇok ani gelişti şok olduğum dakka bitti.
Sen söyle limonsuz şurayı süpürür müsün diye biz hiç demedikçe iyice mağara adamına bağlıyolar
Ben şans veremem yüzsüzlük olurGelin kendimize bi şans verelim
Salon tamam balkon ve perde neden biri görür diye miMaalesef yapmaz canımben hasta olsam salonu falan süpürür yine de balkon falan mümkün değil.
Akşam perdeleri ben astım meselabiraz trip atayım dedim tatlı diliyle ikna ediverdi beni
Balkon biri görür diye perde de tembelliktenSalon tamam balkon ve perde neden biri görür diye mi
Ay evet kilo biraz şey ediyor insanıBalkon biri görür diye perde de tembelliktenben bu kiloyla nasıl çıkayım diyor