- 2 Ağustos 2013
- 34.111
- 101.409
Bende. Köye gittik akşam geldik. Ahsenin ateşi çıktı uyandı. Şimdi uyudu geri eve hayrım dokunmadıBugün hiçbirşey yapmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende. Köye gittik akşam geldik. Ahsenin ateşi çıktı uyandı. Şimdi uyudu geri eve hayrım dokunmadıBugün hiçbirşey yapmadım
Aynen bence deGerçekten en sevmedigim sey hazırlıgı yapıp son dakika iptal edilmesi. Böyle insanlara son anda ne koyarsan önüne koyacaksın
Oh ne güzel olmus
Benim cocukları gönderiyim sana limonsuz uykuyu unutursun
Aaa çok geçmiş olsun
Misafirler geldi yedik içtikBugünnn
Kettıl kireçlenmiş sirke kaynattım onu temizledim
sarmaları pişirdim
Kahvaltı hazırladım
Pilav yaptım
Salata yaptım
Salata sosunu yaptım
Masayı hazırladım
Çay ve kahve tepsisini hazırladım
Robot evi süpürdü
Islak mendille toz aldım
Yatağımızı topladım
Yatak örtüsü serdim
Tuvalet çamaşır suyuyla eşim yıkadı
Lavaboyu temizledim
Banyo paspas ve havluları değiştirdim
Evet çok ayıp ama atsan atılmaz kadar yakınlar maalesef etmeyeceğim yok son misafirdi daha kimseyi çağırmayacağım bebek görmesi falan kabul etmıcem zaten kışa denk geliyor hastalık vs getirir millet ben aslında cok severim misafir ama kendımı enayi yerine konuşmuş gibi hissediyorum böyle
İste yetiyo alıstırıyolar. 6 saati bırak 5 bile yetiyo fazla uyursan kendine gelemiyosunİyi de ben uykusuz kalmak istemiyorum ki, az uyku yetse diyorum
Geçmiş olsun inşallah yarına biseyi kalmazBende. Köye gittik akşam geldik. Ahsenin ateşi çıktı uyandı. Şimdi uyudu geri eve hayrım dokunmadı
Sağol kuzum inan hiç anlamadım desem neyse bunla gelsin geçsin artıkÇok geçmiş olsun efserim noldu öyle
Beni hiç tutmazdı ilk defa tutu kandan ziyade kesiğin derinliğini görünce fena oldumBeni de kan tutuyor ben olsam bayılırdım herhalde
Şimdi kendime iğne yapıyorum alıştım mecbur
Sağol canım benimÇok geçmiş olsun canım
Oldu bişeyler limonsusum çok sağol talımAyyy çok geçmiş olsun canım nasıl oldu ki
Teşekkür ederim çok sağolunGerçekten en sevmedigim sey hazırlıgı yapıp son dakika iptal edilmesi. Böyle insanlara son anda ne koyarsan önüne koyacaksın
Oh ne güzel olmus
Benim cocukları gönderiyim sana limonsuz uykuyu unutursun
Aaa çok geçmiş olsun
Ne acelen var zabahın nurundaGünaydın hayırlı sabahlar ..
Yatakları toplarım
Bulaşık Makinesini boşalttım.
Odaları havalandırdım.
Koltuk örtülerini düzledim.
Eşim şehir dışına gitti.
Kahvaltımı hazırladım, kızım uyuyor.
Pinhan gibi tv karşısına geçtim haber izlemesemde tv izliyorum. Özendiğim hayatı bi gün yaşıcam inşallah
Ayy bonus deme öyle kaç gündür namazdan sonra yatıyordum.Ne acelen var zabahın nurunda
Yatmayınca çok iyi oluyo dimi yani hem yapabiliyosan iş açısından hem sabah sankinliğini hissetme açısındanAyy bonus deme öyle kaç gündür namazdan sonra yatıyordum.
Sehere öten kuşlar hürmetine diyesim geldiYatmayınca çok iyi oluyo dimi yani hem yapabiliyosan iş açısından hem sabah sankinliğini hissetme açısından
Şifa olsunnnBen de aldım tavık suyu çorbayı bastım karabiberi içiyorum ilaç alıcam
Şifa olsun eşim sabah gel seni pacacıya götüreyim etin kaynasın dediBen de aldım tavık suyu çorbayı bastım karabiberi içiyorum ilaç alıcam