- 13 Ağustos 2020
- 14.736
- 82.267
- 32
Katlamadan hatırlat dağ kadar birikti benimdeYanımda çamaşırlar var, katlayacaktım vazgeçtim . Yarın katlar buraya yazarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katlamadan hatırlat dağ kadar birikti benimdeYanımda çamaşırlar var, katlayacaktım vazgeçtim . Yarın katlar buraya yazarım
Ay evet kilo biraz şey ediyor insanı esimin de gorunmeme problemi var da o yüzden dedim1 balkon yikadiginda millet camlari açar bu Perdeleri indiriyor görürlerse ne olur aman namahrem
Öğleden önce falan maraton yaparızKatlamadan hatırlat dağ kadar birikti benimde
Kız kızım öğleden önce derdin neeÖğleden önce falan maraton yaparız
Seni mi kırıcam öğleden sonra olsunKız kızım öğleden önce derdin nee
Bana bi saat söyle o saatte buraya gireyimKız kızım öğleden önce derdin nee
Ay öyle deme estağfurullahBana bi saat söyle o saatte buraya gireyim
Deme yav ama o saate kadar eşim uyanır ve ben giremem hadi benim hatırım için 1 diyelim . 2 ye kadar bitiririz. Yarın az yeAy öyle deme estağfurullah
Öğleden sonra anca kalkıyorum kahvaltıdan 2 3 4
Biliyorsun zirveye oynuyorum yıpratırım siziGelin kendimize bi şans verelim
Maalesef yapmaz canım ben hasta olsam salonu falan süpürür yine de balkon falan mümkün değil.
Akşam perdeleri ben astım mesela biraz trip atayım dedim tatlı diliyle ikna ediverdi beni
Yok bonusum yapmaz biliyorum. Tartıştığımızla kalırız.Yapar ama ikna olmazsan
Sen bilirsin tanırsın limonsuzum hani ikna etti beni dedin ya ondan dedim.Yok bonusum yapmaz biliyorum. Tartıştığımızla kalırız.
Öyle bonusum haklısınSen bilirsin tanırsın limonsuzum hani ikna etti beni dedin ya ondan dedim.
Bir kadın yaptıkça dur çok yaptın diyen bi ucundan tutan olmuyor.
Açtırma kutuyu söyletme kötüyü derler
Sen hamilesin yapma zatenBen şans veremem yüzsüzlük olur
Birlik olursak belki tutarız boğazımızıBiliyorsun zirveye oynuyorum yıpratırım sizi
Merak edip aradım ama bulamadım öyle bi konuAy biri kısır döngü diye konu açmış Aklımı koru yarabbim
gordum kiz hayal gormedim eminimMerak edip aradım ama bulamadım öyle bi konu