- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.196
- 423
- 41
yaaa ben de yapayım o zaman...bizim bu yeni aldığımız yerde dere kenarı hatta eşim sabah gitmiş video çekmiş bana attı , bende buraya koyucam diye uğraştım olmadı , o yüzden mesajını kaç kere alıntı yapmışımdaha dün etrafı çevrildi bende fidan asma falan ekmek istiyorum çok küçük yerimiz ama olsun şimdilik yeter, yanında yine küçük satılık yerler varda adam araba takasını kabul etse orayıda alıp biraz büyütmek istiyoruz aslında bakalım
tabiki dikin ben çok severim eşimde aynı şekilde ağacı, çiçekleri yeşili çok severiz fidanlar asmalar artık tüplü satılıyoyaaa ben de yapayım o zaman...
komsu cıkacagız nerdeyse zaten :))))
ben alısık degılım, aılemde de hıc yoktur ama sevıyorum ugrasıyorum da.tabiki dikin ben çok severim eşimde aynı şekilde ağacı, çiçekleri yeşili çok severiz fidanlar asmalar artık tüplü satılıyo
her mevsim dikiliyo , ilk sene bol bol sulamak lazım komşu çıksaydık keşke ama siz ağva biz gebze nin cuma köyü
ben gevyeyi cok sevdım, su kenarı dıye.bizim bu yeni aldığımız yerde dere kenarı hatta eşim sabah gitmiş video çekmiş bana attı , bende buraya koyucam diye uğraştım olmadı , o yüzden mesajını kaç kere alıntı yapmışımdaha dün etrafı çevrildi bende fidan asma falan dikmek istiyorum çok küçük yerimiz ama olsun şimdilik yeter, yanında yine küçük satılık yerler varda adam araba takasını kabul etse orayıda alıp biraz büyütmek istiyoruz aslında bakalım
Hazırmısın bir temizlik çıgınlığınaHerkese selam
Arkadaşımın düğünü bitti bugün evdeyim çok şükür ama çok yorgunum
Çok mu oynadınHerkese selam
Ses soluk yokÇok mu oynadın
temızlıge dırekt baslamıs bence :)))Ses soluk yok
Galibatemızlıge dırekt baslamıs bence :)))
Şuna gelemedim yeni mola var mı?Kahve molası
Sabah kahvatısını topladım
Makineye çamaşır attım
Yemeğimin ön hazılıklarını yaptım(sebzeleri yıkadım doğradım)
Bulaşık sepeti doluydu onu ve makineyi boşalttım
Yemeği oçağa koydum
Bulaşıkları makineye attım
Bulaşık bezlerini ve tezgah bezlerini çamaşır suyuna koydum
Masayı sildim
Kahve molası
Herkese selam
Olmaz mı yettimmmŞuna gelemedim yeni mola var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?