• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

köye ahşap evmi yaptırdınız , bizde gebzenin köylerinden küçük bi yer aldık eşimde bunglov gibi küçük bişe yapıcam diyo
bakalım
agvaya 3km aslında.

köy olarak geçiyor...

bungalov dan buyuk evet.

ve esınızın tahta sevgısı de esım gıbı :)))

hayırlısı olsun

sızın cocuklar kac yasında ? torununuz var sanırım kızınızın cocugu ve ılk evlılıkten galıba.

masallah , Allah bagıslasın

seker gıbı ınsansınız, bence sızın aılenızı cok severler, hayırlı olsun sımdıden :)))
biz çok erken evlendik ilk ve son evlilik :KK45: yani bi kere , 17 yaşında anne oldum oğlum 33 kızım 28 yaşında kızım evli 1,5 yaşında torunum var ananeyim :anne: amin cümlesinin evlatlarınıda bi tanısalar severlerde

bu arada kırklareli trakya edirne tarafında balkan göçmeniyiz muhacir :KK5:

ah ne guzel bır foto.

benım de kedım var uc renlı. dısı tekır...

sokak hayvanları konusunda o kadar uzgunum kı agladıgım oluyor ınanın. cunku evde sızınle yasayınca daha da hassas oluyorsunuz benım cocugum da yok o annesız kalmıs 20 gunluktu. ben evlatsız. oyle sevıyorum kı benı emer gıbı hareketler yapar koklar yanı benı, ınan tuy falan demem umursamam. ya da cızılmıs tırnagı ıle o an cıldım umrumda olmaz. sırf o hıssı yasasın eksık kalmasın dıye.

cok sevıyorum BAL KIZIM dıye severım mesela.
bizimde evde kedimiz var scothıs erkek 4 yaşında olucak ekimde ben evde istemiyodum, kızım almıştı evlenincede bizde kaldı bizde alıştık artık :KK49:

agvaya 3km aslında.

köy olarak geçiyor...

bungalov dan buyuk evet.

ve esınızın tahta sevgısı de esım gıbı :)))
ne güzel hafta sonları falan gidersiniz , bizde öyle düşünüyoruz o yüzden istanbula yakın olsun dedik
yoksa ben sakarya geyve taraflarından istiyordum .

biz çok erken evlendik ilk ve son evlilik :KK45: yani bi kere , 17 yaşında anne oldum oğlum 33 kızım 28 yaşında kızım evli 1,5 yaşında torunum var ananeyim :anne: amin cümlesinin evlatlarınıda bi tanısalar severlerde

bu arada kırklareli trakya edirne tarafında balkan göçmeniyiz muhacir :KK5:
ay masallah ya... Allah mutlu etsin her zaman inşallah.

ben ilk 24 yaşında evlendim, 9 sene evli kaldım, şimdi de 4 senedir evliyim.

ben muhacir göçmenlerini seviyorum, Atatürk soyundan gibi düşündüğüm için belki de :)))

ay masallah ya... Allah mutlu etsin her zaman inşallah.

ben ilk 24 yaşında evlendim, 9 sene evli kaldım, şimdi de 4 senedir evliyim.

ben muhacir göçmenlerini seviyorum, Atatürk soyundan gibi düşündüğüm için belki de :)))
amin canım inşallah hepimiz mutlu olalım :KK200:

annem tarafı yunanistan selanik göçmeni , baba tarafım bulgaristan göçmeni :KK49:
babama iş yerinde arkadaşları avrupalı diyolardı çalışırken şimdi emekli annemle birlikte yazın köydeler kışın burdalar

Sabah kahvatısını topladım ✅
Makineye çamaşır attım ✅
Yemeğimin ön hazılıklarını yaptım ✅ (sebzeleri yıkadım doğradım)
Bulaşık sepeti doluydu onu ve makineyi boşalttım✅
Yemeği oçağa koydum ✅
Bulaşıkları makineye attım ✅
Bulaşık bezlerini ve tezgah bezlerini çamaşır suyuna koydum ✅
Masayı sildim ✅
Kahve molası 🤓

IMG_8084.jpeg

Tam karşımda bir cami var ordan sabah namazı ezanı sesi geliyor tam o vakkitlerde bülbüllerde başlıyor ötmeye 🥰

bizimde evde kedimiz var scothıs erkek 4 yaşında olucak ekimde ben evde istemiyodum, kızım almıştı evlenincede bizde kaldı bizde alıştık artık :KK49:
yok mu arttıran diyeceğimmmm :)))

kedi de çıktı ortak...

ben öyle bir buhranda aldım ki; ve araba tekeri altında tesadüfen gördüm, birbirimizin kaderi gibi oldu aslında karşılaşmamız.

amin canım inşallah hepimiz mutlu olalım :KK200:

annem tarafı yunanistan selanik göçmeni , baba tarafım bulgaristan göçmeni :KK49:
babama iş yerinde arkadaşları avrupalı diyolardı çalışırken şimdi emekli annemle birlikte yazın köydeler kışın burdalar
hem de Selanik :))))

diyorum Atatürk soyundan diye :)))

benmkiler daha emekli değil, babam çay ocagı ısletıyor, 40 sene sonra bosandı annem. 3 senedır babam tek. yanına gıdıp gelırım ılgılenırım. zaten en buyuk benım, tek kız da benım.

annem , erkek kardesımle yasıyor. bır kardesım de bekar tek yasıyor.. herkes ıstanbulda yanı 10-15 senedır dıyeyım .

Back