- 12 Haziran 2019
- 18.745
- 114.153
- 598
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok erken uyanmışsın iyi misin karrrrşimGünaydın![]()
Peki o zamanSeni unutmayaaa etiket yeter miii bu manevi günlükte etiket listem ya görmeyecekleri sildim sen heç yokmuşsun ki şimdi farkettim
Ne hastanesi?
Beni unutmamak için limona ihtiyacın var öyle miLimonlu olaydın unutulmaz bir çay olurdun![]()
Bende merakla bekliyorum iyidir umarımÇok erken uyanmışsın iyi misin karrrrşim![]()
Bende şaşırmıştım kepenkler erken açılmış diyeçok uzun sürmemiş aradan bakıp
geri kapanmış gibi duruyor
![]()
Kiaaaz hergun uyanık oluyorum o saatte ama midem çok bulanıyor uyuyorum bende sonra. Bugün uyumadım anaaaaÇok erken uyanmışsın iyi misin karrrrşim![]()
Mutfak temizliğnin heycanı seni uyutmadıÇok iyiyim hemide çocukları yikamakla başladım işe o arada Duşu cifledimsonra uyudum şimdi de mutfak temizliği geldi aklıma.
![]()
Yavaş yavaş gebesinEğer iyi hissedersem mutfak halisini balkonda yikayacagim. Biraz maksat su ile oynamak![]()
Vallahi canım çekti yer yok yıkamaya ıslak fırçalayıp makineyle çekebilirim suyunuEğer iyi hissedersem mutfak halisini balkonda yikayacagim. Biraz maksat su ile oynamak![]()
Şu teyzedeki istek azıcık bende olaydı![]()
ben geçen hafta misafirlerim gelicek diye dolapları, duvarları, buzdolabı, aspiratör ,fırın hepsini yapmıştım biraz gider bu temizlik günlük temizlerim yeterYarın mutfak temizliği teklif ediyorum.
Şu an hemen girişmek için çok uygunum da dışarı çıkıcam 5 buçukta yetişmez döktüğümle kalırım.
@penyez83
Efser
Aktif Lora
@golgefeslegeni
@Gonulmeyvesi
papatyamm
@aysen-
@Hayalkuran
@Pinhan
@Nane Limon Kabugu
@Saricivcivcikcik