Bezan giderler eğiminden kaynaklı oluyor sen ne kadar dikkat edersen etÇok canım sıkıldı bizim mutfak giderinde tıkanıklık varmış meğer.
Ben naptım ki böyle ya düşünüyorum çöpe atarım zaten her şeyi acaba temiz çiçek malzemelerini falan yıkadığım oluyodu o aralarda mı birikti böyle
Yok canım mutfak bitişik değil mutfak ve balkon gideri birmiş.Bezan giderim eğiminden kaynaklı oluyor sen ne kadar dikkat edersen et
Bir soru! Eğer varsa karşı dairenizle mutfaklarınız nizami bidişik mi?
basma yapar dediğine göre doğru eğimde değilYok canım mutfak bitişik değil mutfak ve balkon gideri birmiş.
8 bin lira istemiş adam açmak için bu zamanla geri basar demiş şaşırdım kaldım
Balkonda hiç yıkama yapmıyorum ki zaten 6 senedir 2 kere su dökmüşümdür.basma yapar dediğine göre doğru eğimde değilinşaacı hatası sen ne kadar dikkat edersen et
Balkonu temizlerkende dikkat etmen lazım
Bu gece hiç uyumadımBi maraton bişey yapsak yok mu işiniz gücünüz
Uyumazsan da akşam erken yatarsın belkiBu gece hiç uyumadım
Çok sersemim uymak istiyorum uyuyamıyorumda saat 2 ye kadar uyursam uyudum uyumazsam kalkıp yemek yapmam lazım kaçarı yok
sağol pinhanım Allah razı olsun bugün daha iyiyimpapatyamm Abla geçmiş olsun, Allah şifa versin.
maşallah penyez cim senin evden çıkmadan yaptığın işlere düzenine hayran kalıyorum,Evden çıkmadan
yatağı topladım
mutfağı toplu bıraktım
wc lavaboyı yıkadım
havluları değiştirdim
işe geldim kahvemi içiyorum
Hepimize kolay gelsin hanımlar
Uyuyamadım kahve yapıp yemeği yapayımUyumazsan da akşam erken yatarsın belki
sağol canım ,Geçmiş olsun
sağol canım ,sağolÇok geçmiş olsun abla
Abla sen erken çıkıyorsun evden. Ben 7:50 de çıkıyorum. Erken uyandığım için de birşeyler yapmaya zaman oluyormaşallah penyez cim senin evden çıkmadan yaptığın işlere düzenine hayran kalıyorum,
ben hiç bişe yapamıyorum anca akşam gelince ne yaparsam
ben senden 1 saat erken çıkıyorum , bende akşam 5 te evdeyim o yüzden gelince bana daha uygun oluyoAbla sen erken çıkıyorsun evden. Ben 7:50 de çıkıyorum. Erken uyandığım için de birşeyler yapmaya zaman oluyor
Kalk kalk yemek yapacağım mutfak toplıyacağımKepenkleri açık olan var mımaraton??
KApalı ama benKepenkleri açık olan var mımaraton??
Ben iş dediğimde uyuyabilirim dedin hırrKalk kalk yemek yapacağım mutfak toplıyacağım
Saaat ikiye kadardı uykum gelmediBen iş dediğimde uyuyabilirim dedin hırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?