- 11 Nisan 2007
- 85.471
- 498.419
- 1.223
Kalktım bendeSaaat ikiye kadardı uykum gelmedi
Aş yok çocuklar kapıya dayandın acım diye el mahkum kalkmada gör gününü der gibi kazan kaldıracaklar ne yapayım en azın yemek yapayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalktım bendeSaaat ikiye kadardı uykum gelmedi
Aş yok çocuklar kapıya dayandın acım diye el mahkum kalkmada gör gününü der gibi kazan kaldıracaklar ne yapayım en azın yemek yapayım![]()
Buraya yazmayacaksam iş yapmam dedim ve yapmadımKocası evde tatil ilan etmiş kepenkleri açmadan kapattı sabah
Limonsuz içerim
Kepenkleri açık olan var mımaraton??
Kalk kalk yemek yapacağım mutfak toplıyacağım
Ulan kaç gündür tek başıma maratona çıkıyorum. Ben girmediğim zaman mı çıkacağınız tuttuKApalı ama ben
Daha ilk turdayım aç karınlarını doyurdum akşam yemeğine girişecemUlan kaç gündür tek başıma maratona çıkıyorum. Ben girmediğim zaman mı çıkacağınız tuttu![]()
Ben de bi mutfağı dolanayım bakayım. Ne yapsam hiç bi fikrim yokDaha ilk turdayım aç karınlarını doyurdum akşam yemeğine girişecem![]()
Hafta içi bende pek bir şey yapamıyorum üstte öyle dolanıyorum. Hafta sonu detaylı sil süpür yapıyorum.ben senden 1 saat erken çıkıyorum , bende akşam 5 te evdeyim o yüzden gelince bana daha uygun oluyo
ama günlük işleri anca yapıyorum, büyük işleride hafta sonu napımkızımla torunum köye annemlere gittiler 1,5 ay kadar kalıcaklar , bende ağustosun 10 da çıkıcam inşallah izine bende gidicem iki haftada birlikte kalıcaz nasip olursa
![]()
Başladım hadi gidelim tekrarKalk kalk yemek yapacağım mutfak totoplayacağım
Sen durUlan kaç gündür tek başıma maratona çıkıyorum. Ben girmediğim zaman mı çıkacağınız tuttu![]()
Genel olarak düzenliydi temiz ama bulurum bir şeyler. Bu akşam iş çıkışı başlarım bendeYarın mutfak temizliği teklif ediyorum.
Şu an hemen girişmek için çok uygunum da dışarı çıkıcam 5 buçukta yetişmez döktüğümle kalırım.
penyez83
Efser
Aktif Lora
golgefeslegeni
Gonulmeyvesi
papatyamm
aysen-
-Hayal
Pinhan
Nane Limon Kabugu
Saricivcivcikcik
Genel olarak düzenliydi temiz ama bulurum bir şeyler. Bu akşam iş çıkışı başlarım bende![]()
peki benim buna cocuklar gibi heyecanlanmamYarın mutfak temizliği teklif ediyorum.
Şu an hemen girişmek için çok uygunum da dışarı çıkıcam 5 buçukta yetişmez döktüğümle kalırım.
penyez83
Efser
Aktif Lora
golgefeslegeni
Gonulmeyvesi
papatyamm
aysen-
-Hayal
Pinhan
Nane Limon Kabugu
Saricivcivcikcik
Az eşya var çünküSen neden her an hazırsın ya
Evdekiler kafayı yedi. Gündüz sıcak diye akşam yorgunuz diye çıkarmıyorduk. Güneş gözlüğü şapka takmışlar evin içinde protesto varonların deyimiyle beni etkiliyorlar gdhdjdj
![]()
Ay dur diyimDe ki talaşımaydı gözlüğüz