- 13 Ağustos 2020
- 15.176
- 85.644
- 548
- 32
Saat kaç bucuktu bakmadım da kalktım biraz bisiler yaptım ama bitmedi hala daginikBuçukta kalkıyoruz dayabilcen mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saat kaç bucuktu bakmadım da kalktım biraz bisiler yaptım ama bitmedi hala daginikBuçukta kalkıyoruz dayabilcen mi
Bisi yapılmıyor ki terlemek değil baygınlık geliyor artık.Mutfaktan çıktım ben de sadece yemek ve tatlı yaptım limonatayı dikiyorum şu an vantilatöre karşı![]()
Aynen ya bugün bayılmadıysam daha bayılmam herhalde çok fenaBisi yapılmıyor ki terlemek değil baygınlık geliyor artık.
Afiyet olsun.
kızlar nasılsınız,
ben cumartesiden beri rahatsızım midem kötü hiç tadım yok bu gün mynette okudum salgın varmış,
mide gribiymiş
Çok geçmiş olsun ablakızlar nasılsınız,
ben cumartesiden beri rahatsızım midem kötü hiç tadım yok bu gün mynette okudum salgın varmış,
mide gribiymiş
Aysen bizim böyle olmamız iyi mi kötü mü bilmiyorum ama dediğin gibi ne olursa olsun bi zaman sonra düzeliyor. Sağol canımAh hayal sen bensin ya asla bisey diyemem haklı da olsam gider köşeme ağlarım. Ama artık şöyle düşünüyorum bi şekilde düzeliyor toparlıyoruz nasılsa sonra yine hayat devam ediyor. Tabi bu sefer içimde söyleyemediklerim birikiveriyor ilerde alakasız bi yerde patlamazsam iyidir diyorum. Umarım biraz olsun düzeltiriz bu durumu
Boşver en güzel kıyafetlerini giy fırsat bu fırsat kafan dağılır bizim yerimize de eğlen arkadaşın için de hayırlı uğurlu olsun inşallah![]()
Ohh afiyet olsun abla sen nasıl oldun iyisin dimi toparladın insallahHerkese hayırlı akşamlar
mutfak toplu
çay aldım içiyorum
İyiyim çok şükür çiçeğimmmOhh afiyet olsun abla sen nasıl oldun iyisin dimi toparladın insallah![]()
Çok şükür ablacim iyiyimİyiyim çok şükür çiçeğimmmsen nasılsın gözümüz yollarda
sağlıcakla gelsin inşaAllah yavrun
![]()