- 11 Nisan 2007
- 85.519
- 498.795
- 1.223
Çok muhabbet tez ayrılık derlerAyy evin bu halini sevdimbugün bi tatlı yapabilirsem yarın birini kahve içmeye çağırayım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok muhabbet tez ayrılık derlerAyy evin bu halini sevdimbugün bi tatlı yapabilirsem yarın birini kahve içmeye çağırayım
![]()
Yoksa komşu mu bekleyimAşure çok canım istiyor ama evdeki hic kimse yemiyor çöp olmasın kendime çay bardakları ölçüsü ile mi yapayım ki
Bİ heves resim atmıştım da sulu gibi duruyo diye bozmuştun beniAy hatırlamam mı onu bile yerim![]()
Çöp olmaz ki kavanoza yapıp kenara koyYoksa komşu mu bekleyim![]()
Öyle duruyordubddhdj sonra lezzetinden suphem yok diye kıvırmaya çalışmıştım bideBİ heves resim atmıştım da sulu gibi duruyo diye bozmuştun beni
Küçük bir tencere kaynatayim o zaman.Çöp olmaz ki kavanoza yapıp kenara koy
İşte her seferinde farklı birini çağırıcamÇok muhabbet tez ayrılık derler
İşte her seferinde farklı birini çağırıcam![]()
Çok yorucu kız hergun iş mi yapcanİşte her seferinde farklı birini çağırıcam![]()
Başka türlü iş yapacağım yok kız ne yapayımÇok yorucu kız hergun iş mi yapcan![]()
Yapmamak için ohoo takip etmiyon kiÇok yorucu kız hergun iş mi yapcan![]()
Dağılmasına fırsat vermiyorum diyelimYapmamak için ohoo takip etmiyon ki
Oktay ustayla yapBi anda yapmaya karar verdim ve çok heycanlandim ilk defa yapicam tek başıma![]()
Ayyy ne güzelBi anda yapmaya karar verdim ve çok heycanlandim ilk defa yapicam tek başıma![]()