Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
WhatsApp durumuma yorum yapma pinhanım sohbet ortamında lafı olursa eğer fikrini söylemek istersen o zaman söylersin. Tavsiyem hiç bir şey deme samimi değilsen.Mutfakta işler yaptım.
Akşam için tatlı yaptım, bahçeye gidicez orda yeriz.
Az önce bir arkadaşın tesettürden çıktığını gördüm, watsapına durum yapmış.
Üzüldüm bi şaşırdım kaldım, hatta tanımadım önce
Tuhaf hissettim.
Ondan beklenmicek bir hareket olmuş, şaşkınlığım bundan.
Yoksa kime ne, banane.
Birşey yazsam mı bilemedim de.
Ona yazamadım size yazdım.
Ne denir ki, hayırlı olsun denir mi.
Hayırlısı olsun gerçi, kendi bileceği iş elbette.
Bonusum geçmiş olsun, hemen gidip çiçeğime baktım, benimki henüz yeni tomurcuğa durmuş, Maşallah seninki çok güzel açmış.Şok içindeyim kaktüsün çiçeği açmış ama bi yaklaştım onlar ne diyo hepsi kurt vıyıl vıyıl hareket ediyorlar kesicem napim hiç bi fikrim yok ne olduğuna dair
Sen bilir misinpaeneperfectus
Eki Görüntüle 3454504
Bonusum geçmiş olsun, hemen gidip çiçeğime baktım, benimki henüz yeni tomurcuğa durmuş, Maşallah seninki çok güzel açmış.
O kurtçuklardan ben de bir iki tane içinde görmüştüm önceden ama seninki çok fazla. Çiçeğin tozlaşmasına yardım ediyormuş, eğer çiçekten tohum istiyorsanız dokunmayın diye rastlamıştım bir yerde. Arapsabunu su karışımı sıkıyordum yaprak biti için. Çiçeğine değil diğer yerlere. Ben dokunmadım, yayılmadı da.
Yaprak biti kabus gibiDiğerlerine geçer falan diye korktum kestim hemen üzüldüm de günlerdir bekliyodum açmasını.
Bitten çok çektim bu sene hiç düşünemedim ilaç sıkmayı bir de işim var
Unlu bitten gitti en büyük sukulentim daha önce çok kurtardım bu sefer olduYaprak biti kabus gibine yapsam bir çiçeğimi kurtaramadim, yıllarca mücadele ettim en sonunda 5-6 metrelik mum çiçeğimi çöpün yanına koydum.
Şimdi dışarıdan çiçek gelse eve hemen karantinaya alıyorum, çiçeksiz odamda bir kaç ay bekletip diğerlerinin yanına koyuyorum.
Yaprak bitleri her çiçeği tercih etmiyor, Aloe Vera ya da sukkulentten temizlemek yine bir nebze kolay. Ama mum çiçeğini hem seviyorlar hem de çiçeğin çok yaprağı var, tek tek kaç defa sildim. Bitkisel karışımlar, zirai ilaç ile aldım. Uğur böceği bile toplayıp getirdim. Olmadı, olduramadım.Unlu bitten gitti en büyük sukulentim daha önce çok kurtardım bu sefer oldu
Yanımızdaki ömrü bitti demek gidenlerinYaprak bitleri her çiçeği tercih etmiyor, Aloe Vera ya da sukkulentten temizlemek yine bir nebze kolay. Ama mum çiçeğini hem seviyorlar hem de çiçeğin çok yaprağı var, tek tek kaç defa sildim. Bitkisel karışımlar, zirai ilaç ile aldım. Uğur böceği bile toplayıp getirdim. Olmadı, olduramadım.![]()
İstemsiz abdestsizken içinden veya ekrandanEkrandan mı?
AA nasılsın bakılıyor bende bakayım ilk yuvam80.000 msj yazmışım kk ya![]()
Pinhancığım,Mutfakta işler yaptım.
Akşam için tatlı yaptım, bahçeye gidicez orda yeriz.
Az önce bir arkadaşın tesettürden çıktığını gördüm, watsapına durum yapmış.
Üzüldüm bi şaşırdım kaldım, hatta tanımadım önce
Tuhaf hissettim.
Ondan beklenmicek bir hareket olmuş, şaşkınlığım bundan.
Yoksa kime ne, banane.
Birşey yazsam mı bilemedim de.
Ona yazamadım size yazdım.
Ne denir ki, hayırlı olsun denir mi.
Hayırlısı olsun gerçi, kendi bileceği iş elbette.
Topiğe değil, kk da yazdığı toplam mesaj sayısı 80 binAA nasılsın bakılıyor bende bakayım ilk yuvam![]()
Yanlış anlamışım beynim buharlaştı hdjdkdkdTopiğe değil, kk da yazdığı toplam mesaj sayısı 80 bin
Senin kk da yazdığın mesaj sayın 13.611 düzen topigine yazdığın mesaj sayın 10.086AA nasılsın bakılıyor bende bakayım ilk yuvam![]()
Hiç anlamadım yaŞu aynı tsh konusu![]()
Tam nerden bakılıyor diye soracaktım şimdi kurcaladim buldumSenin kk da yazdığın mesaj sayın 13.611 düzen topigine yazdığın mesaj sayın 10.086![]()