Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En sevdiğim hipnoz olurdum izlerkenÇileden yumak sarmak bu kadar zor muydu ya annanem hep sarardı bizim kolumuzda
Hipnoz kısmına gelemeden sinir hastası oldum kestim ipi kocaman yumak olacağına sanırım 5 tane olacak benimkiEn sevdiğim hipnoz olurdum izlerken![]()
Hoşbuldum bonusumHoş geldin limonsuzumnasıl geçti tatilin
Ben iyiyim şükür sağol siz iyi misiniz?
Allah yardımcın olsun canım benim. Ederim dua da vekilin Allah olsun gönlünü ferah tut.Kızlar iyi geceler. Yarın davam var karşı taraf isi yokuşa sürüyor cirkinlestikce cirkinlesiyo hiç iyi değilim sürekli ağlayasım var bugün şu işler bi son bulsaydı..
Dua edin benim için cok dardayımAllahim yapılan bütün kötülükleri kendi başlarına çevirsin.
Allah yardımcın olsun canım senin lehine sonuçlanır inşallahKızlar iyi geceler. Yarın davam var karşı taraf isi yokuşa sürüyor cirkinlestikce cirkinlesiyo hiç iyi değilim sürekli ağlayasım var bugün şu işler bi son bulsaydı..
Dua edin benim için cok dardayımAllahim yapılan bütün kötülükleri kendi başlarına çevirsin.
Allah yardımcın olsun canım benim. Ederim dua da vekilin Allah olsun gönlünü ferah tut.
Amin amin inşallah bi an önce rutin hayatıma dönmek istiyorum sütüm kesilmesin diye bu zamana kadar sıktım kendimi hep artık gücüm kalmadıAllah yardımcın olsun canım senin lehine sonuçlanır inşallah![]()
RABBİM yar ve yardımcın olsun. Kolaylıkla afiyetle hayırlısıyla sonuçlansınKızlar iyi geceler. Yarın davam var karşı taraf isi yokuşa sürüyor cirkinlestikce cirkinlesiyo hiç iyi değilim sürekli ağlayasım var bugün şu işler bi son bulsaydı..
Rabbim yar ve yardımcın olsunKızlar iyi geceler. Yarın davam var karşı taraf isi yokuşa sürüyor cirkinlestikce cirkinlesiyo hiç iyi değilim sürekli ağlayasım var bugün şu işler bi son bulsaydı..
Günaydın, hayırlı cumalar ablacımGünaydın hayırlı sabahlar
hayırlı cumalar
![]()
![]()
![]()
Rabbim yar ve yardımcın olsunKızlar iyi geceler. Yarın davam var karşı taraf isi yokuşa sürüyor cirkinlestikce cirkinlesiyo hiç iyi değilim sürekli ağlayasım var bugün şu işler bi son bulsaydı..
GünaydınGünaydın![]()