- 28 Ekim 2022
- 5.913
- 14.541
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben oldum benim kistim içeriden de çok büyümüş yumurtalığıma kadar uzanmış hem bezi hem kisti komple aldık nisan ayında şimdi iyiyim çok şükür ihmal etmeyinİyi akşamlar buraya bakmiyali baya oldu arkadaşlar hatırlayanlar vardı bende özel bolgede kaşıntı filan problemler yaşadım hala yaşıyorum mantar diyen idrar yolu enfeksiyonu diyen düzgün bir doktora gttim bartholin ksti dedi ve şişmiş baya ameliyat öneriyor acaba bu ameliyati olan varmı duyduğunuz veya sizden kimse hic bilgim fikrim yok netten araştırdım ama iyi diyende asla yapma diyende var
Çok geçmiş olsun iyi oldugunza sevindim iki sezeryan geçirmiş biri olarak çok korkuyorum bu ameliyattan surecinizi anlatabilir misiniz ameliyat nasıl oldu anestezi ne sekilde verildi devlttemi özel demi oldunuz bide kist büyüklüğü nasıldı benim bir ceviz kadar var dışarda iceriyi bilmiyorumMerhaba ben oldum benim kistim içeriden de çok büyümüş yumurtalığıma kadar uzanmış hem bezi hem kisti komple aldık nisan ayında şimdi iyiyim çok şükür ihmal etmeyin
Öncelikle size de çok geçmiş olsun.2016 dan beri bu kistle uğraşıyorum doktorum 27 yaşındayım yaşım küçük ve yeni evli olduğum için bezi almaktan yana değildi en son çare demiştik hep o yüzden başta drenaj yaptık bir kaç ay rahatlatıyordu 5. Seferki drenajda iltihap vucuduma yayıldı ateşlendim hastaneye yatmak zorunda kaldım 2 gün ateşimi düşürmeye çalıştık doktorum en sonunda bezi tamamen almak için ameliyat olmama karar verdi benim çok yayıldığı için çok fazla dikişim vardı genel anesteziyle ameliyat oldum istanbul pendik medical parkta ameliyat ağrısı bartolin apse ağrısının yanında hiçbirşey size öyle söyleyeyim. 2. Gün taburcu oldum çok dikkatli baktım 2 ay boyunca nereye gidersem pansuman malzemelerimi yanımda taşıdım dikişler sızı verdi düşene kadar ama çok şükür şuanda 2.5 ay oldu iz bile kalmadı eğilirken yada ani hareket yaptığımda ameliyat yerimde biraz ağrım oluyor doktorum zamanla geçicek dedi iyiki oldum kurtuldum diyorum ben çok çektim psikolojim bozuldu allah size de yardım etsin inşallah hemencik kurtulursunuz bu hastalıktanÇok geçmiş olsun iyi oldugunza sevindim iki sezeryan geçirmiş biri olarak çok korkuyorum bu ameliyattan surecinizi anlatabilir misiniz ameliyat nasıl oldu anestezi ne sekilde verildi devlttemi özel demi oldunuz bide kist büyüklüğü nasıldı benim bir ceviz kadar var dışarda iceriyi bilmiyorum
Cokk teşekkür ederim cevaplarınız için analdigim kadar siizin ağır bir vaka olmuş çünkü bend ağrı yok denecek kadar az sadece oraya baskı olursa ağrı oluyor oda hafif bişey ben hic bir yol denemedim doktor hepsni anlatti drenajda tekrarlar dedi çoktan var bende ama bu defa baya şişmiş o yüzden en iyi yol ameliyat dedi bende güvenmek zorunda kaldım inşallah herşey güzel geçer sizde inşallah bir daha yasamazsnz ben ağrısıni yaşamadım ama enfekte oldum kasinti akinti problemleri yasadimÖncelikle size de çok geçmiş olsun.2016 dan beri bu kistle uğraşıyorum doktorum 27 yaşındayım yaşım küçük ve yeni evli olduğum için bezi almaktan yana değildi en son çare demiştik hep o yüzden başta drenaj yaptık bir kaç ay rahatlatıyordu 5. Seferki drenajda iltihap vucuduma yayıldı ateşlendim hastaneye yatmak zorunda kaldım 2 gün ateşimi düşürmeye çalıştık doktorum en sonunda bezi tamamen almak için ameliyat olmama karar verdi benim çok yayıldığı için çok fazla dikişim vardı genel anesteziyle ameliyat oldum istanbul pendik medical parkta ameliyat ağrısı bartolin apse ağrısının yanında hiçbirşey size öyle söyleyeyim. 2. Gün taburcu oldum çok dikkatli baktım 2 ay boyunca nereye gidersem pansuman malzemelerimi yanımda taşıdım dikişler sızı verdi düşene kadar ama çok şükür şuanda 2.5 ay oldu iz bile kalmadı eğilirken yada ani hareket yaptığımda ameliyat yerimde biraz ağrım oluyor doktorum zamanla geçicek dedi iyiki oldum kurtuldum diyorum ben çok çektim psikolojim bozuldu allah size de yardım etsin inşallah hemencik kurtulursunuz bu hastalıktan
geçmiş olsun , Allah şifalar versinÖncelikle size de çok geçmiş olsun.2016 dan beri bu kistle uğraşıyorum doktorum 27 yaşındayım yaşım küçük ve yeni evli olduğum için bezi almaktan yana değildi en son çare demiştik hep o yüzden başta drenaj yaptık bir kaç ay rahatlatıyordu 5. Seferki drenajda iltihap vucuduma yayıldı ateşlendim hastaneye yatmak zorunda kaldım 2 gün ateşimi düşürmeye çalıştık doktorum en sonunda bezi tamamen almak için ameliyat olmama karar verdi benim çok yayıldığı için çok fazla dikişim vardı genel anesteziyle ameliyat oldum istanbul pendik medical parkta ameliyat ağrısı bartolin apse ağrısının yanında hiçbirşey size öyle söyleyeyim. 2. Gün taburcu oldum çok dikkatli baktım 2 ay boyunca nereye gidersem pansuman malzemelerimi yanımda taşıdım dikişler sızı verdi düşene kadar ama çok şükür şuanda 2.5 ay oldu iz bile kalmadı eğilirken yada ani hareket yaptığımda ameliyat yerimde biraz ağrım oluyor doktorum zamanla geçicek dedi iyiki oldum kurtuldum diyorum ben çok çektim psikolojim bozuldu allah size de yardım etsin inşallah hemencik kurtulursunuz bu hastalıktan
Günaydın yazacaktım saat 2 bucuktu utandim uyuyamadım efserim tansiyonum cok yükseldi gece çarptı resmenAktif Lora ahiretliğim keyfin mi yok?
geçmiş olsun lora , tansiyonun varmıydı daha önce ,hamilelikten miGünaydın yazacaktım saat 2 bucuktu utandim uyuyamadım efserim tansiyonum cok yükseldi gece çarptı resmen
Sağol papatyam. Evet bobrek ve genetikten dolayı sık sık yükselirsin ama kaç aydır yoktu tetikleyici bisi de yemedim dikkat ediyorum tuza falan ama bir anda başlayınca yordu.geçmiş olsun lora , tansiyonun varmıydı daha önce ,hamilelikten mi
Dikkat et şekersiz soğuk limonata yap dolapta bulundur.Günaydın yazacaktım saat 2 bucuktu utandim uyuyamadım efserim tansiyonum cok yükseldi gece çarptı resmen
Havalar sıcak terlemeler dengesizleştirmiştir bol bol sıvı alSağol papatyam. Evet bobrek ve genetikten dolayı sık sık yükselirsin ama kaç aydır yoktu tetikleyici bisi de yemedim dikkat ediyorum tuza falan ama bir anda başlayınca yordu.
Sağol papatyam. Evet bobrek ve genetikten dolayı sık sık yükselirsin ama kaç aydır yoktu tetikleyici bisi de yemedim dikkat ediyorum tuza falan ama bir anda başlayınca yordu.
Aaaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeeee bebe miiiiiiiiiiiiğğğğğğğğğğğğğğğğğğğBüyüyor tinim ama sanki ben daha çabuk büyüyorum
Evet limonun faydası oldu bayaDikkat et şekersiz soğuk limonata yap dolapta bulundur.
Stres söyleyeyim doktora hep normal çıkıyordu.Hamilelik tetikler direk zaten hava da sıcak kontrolde olman lazım riskli biliyorsun.
Stresi hiç demiyorum bile
Aaaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeeee bebe miiiiiiiiiiiiğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
Evet limonun faydası oldu baya
Stres söyleyeyim doktora hep normal çıkıyordu.