- 13 Ağustos 2022
- 6.209
- 25.478
Geçmiş olsun lora cinsiyet belli oldu mu ?Sağol papatyam. Evet bobrek ve genetikten dolayı sık sık yükselirsin ama kaç aydır yoktu tetikleyici bisi de yemedim dikkat ediyorum tuza falan ama bir anda başlayınca yordu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun lora cinsiyet belli oldu mu ?Sağol papatyam. Evet bobrek ve genetikten dolayı sık sık yükselirsin ama kaç aydır yoktu tetikleyici bisi de yemedim dikkat ediyorum tuza falan ama bir anda başlayınca yordu.
Çok geçmiş olsun dikkat et kendineKızlar 2 gündür hastayım bende dün boğazım ağrıyordu halsizdim gece ateşim çıktı tir tir titredim üşümekten bugünde full uyudum gözümü açamıyorum resmen
OY geçmiş olsun çok hastalanmışsın keyfin mi yok diyodum ben de sessizsin diyeKızlar 2 gündür hastayım bende dün boğazım ağrıyordu halsizdim gece ateşim çıktı tir tir titredim üşümekten bugünde full uyudum gözümü açamıyorum resmen
Dikkat et kuzumEvet limonun faydası oldu baya
Stres söyleyeyim doktora hep normal çıkıyordu.
Şu şekil bekliyorum
Seninle birlikte maç izleseydik sonra bize çay demleseydin mısır patlatsaydın söylesene birtanem güzel olmaz mıydı
Loram kaç haftalıksın? Kaça çıktı tansiyon.. Ben de hamileliğin 30. Haftasından sonra tansiyon yüksekliği nedeniyle süreli yakın takipteydimGünaydın yazacaktım saat 2 bucuktu utandim uyuyamadım efserim tansiyonum cok yükseldi gece çarptı resmen
Hayırlı olsun selizay güle güle oturun inşallahŞşşşşşş konteynerdan çıkıyoruz biz ev aldıııııık, artık sansansyonel temizlik ve düzen gündemimle yakında arkanızdayım canlarım
İnşallah canım benimHayırlı olsun selizay güle güle oturun inşallah
Bi de ses ekleyip okudum yaŞişirsin daa büyir çocuh
Sağol canım yok dönmüyor bir türlü bakamadıkGeçmiş olsun lora cinsiyet belli oldu mu ?
Çok geçmiş olsun canım. Udi hindi mucizeymis gerçekten kullan şifa olsun inşallahKızlar 2 gündür hastayım bende dün boğazım ağrıyordu halsizdim gece ateşim çıktı tir tir titredim üşümekten bugünde full uyudum gözümü açamıyorum resmen
hayırlı olsun çok sevindim güle güle oturun inşallahŞşşşşşş konteynerdan çıkıyoruz biz ev aldıııııık, artık sansansyonel temizlik ve düzen gündemimle yakında arkanızdayım canlarım
18.5 larda hiç olmamıştı bu haftaya kadar 16.9 du gece. Akşam üzeri 14 e düşmüştü su içiyorum sürekliLoram kaç haftalıksın? Kaça çıktı tansiyon.. Ben de hamileliğin 30. Haftasından sonra tansiyon yüksekliği nedeniyle süreli yakın takipteydim
Çok sevindim kuzum hayırlı uğurlu iyi günlerde oturunŞşşşşşş konteynerdan çıkıyoruz biz ev aldıııııık, artık sansansyonel temizlik ve düzen gündemimle yakında arkanızdayım canlarım
Geçmiş olsun canım dikkat et sıcaklarda tansiyonu yükseltirGünaydın yazacaktım saat 2 bucuktu utandim uyuyamadım efserim tansiyonum cok yükseldi gece çarptı resmen
Çok sevindim Hayırlı olsun Allah ağız tadıyla huzurla oturmayı nasip etsin inşallahŞşşşşşş konteynerdan çıkıyoruz biz ev aldıııııık, artık sansansyonel temizlik ve düzen gündemimle yakında arkanızdayım canlarım
İdrar verdin mi protein bakıldı mı?Bi de ses ekleyip okudum ya
Sağol canım yok dönmüyor bir türlü bakamadık
Çok geçmiş olsun canım. Udi hindi mucizeymis gerçekten kullan şifa olsun inşallah
hayırlı olsun çok sevindim güle güle oturun inşallah
18.5 larda hiç olmamıştı bu haftaya kadar 16.9 du gece. Akşam üzeri 14 e düşmüştü su içiyorum sürekli