Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatımda bu ince detayları kaçırdığım için ben böyleyim
Günün sözü
Onu saran kadın tencereden nasıl çıkartaçağını bilmiyorsa iple miple uğraşmasın
Bide kırmızı büyük yazmissin yeni uyandım zaten 73839 kez okudumSenin KABBİCONUNDAN neyi eksik gayfeyi çırpıştırdırıp iki saksı koydun mu aynı ortam işte
Luzumsuz bir iş boş verHalamda iple bağlar. Kanlı bıçaklı kavga etmiştim bunun yüzünden. Travmam geldi
Sütlü gayfe isteyen özel servis
benim kabbiconunmun fazlası var eksiği yok diyeİki B ile yazmış bir de kabbiconu diye hahahajaha
Otur tabi huzurla. Bende bıraktım.artik kavga ediyorlar 2 dk sonra bisey olmamış gibi devam ediyorlar. Amaaan de ic kahveniBahçedeki evdeyim hala.
Sabah ortalık toparladım
Kahvaltı, bulaşık, mutfak hallettim.
Şimdi biraz serinleme vakti şöyle dingince oturayım.
Çocuklar pek çok kavga etmeye başladı, gıcık gıcık haller.
Tansiyon hep yüksek.
Ama yine de huzurla oturacağım şuan
Ben artık hiç bir şeyin fiyatına şaşırmıyorumYa ben ne masraflı biriyim
Evli olsam.kesin koca boşardı
Dişci kaplamayı geçici takti hemen iki dakka da
Dişiden çıktım dibinde kuaför var girdim ve aklımda olmayan şeyi sordum röfle kaça
bakmam lazım dedi açtık saçı saçlar uzun kesim lazım bakım lazım dedi 4.500 tl dedi yıllardır yaptırıyorum fiyatı nasıl ki pahalı değil mi ya
Ya bisi dicem niye bu kadar pahalı işlemden mi boyadan mi ne ki hiç anlamam. Ama uzunmuş saçınYa ben ne masraflı biriyim
Evli olsam.kesin koca boşardı
Dişci kaplamayı geçici takti hemen iki dakka da
Dişiden çıktım dibinde kuaför var girdim ve aklımda olmayan şeyi sordum röfle kaça
bakmam lazım dedi açtık saçı saçlar uzun kesim lazım bakım lazım dedi 4.500 tl dedi yıllardır yaptırıyorum fiyatı nasıl ki pahalı değil mi ya
Dedim olabilir modBen artık hiç bir şeyin fiyatına şaşırmıyorum
Ben kocamın şaşkınlığını durduramadığım içinBen artık hiç bir şeyin fiyatına şaşırmıyorum