- 11 Nisan 2007
- 83.073
- 482.124
BAsmalı daha çabuk oluyor işteAy var ondan aynen çok pratik ama onada el lazim kol lazım omuz lazım çek babam çek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BAsmalı daha çabuk oluyor işteAy var ondan aynen çok pratik ama onada el lazim kol lazım omuz lazım çek babam çek
MssPARE bu küçük boyu bende büyüğü var 125 liraya almıştım soğanları çeyrek koydum çok zor basıldı ama daha ufaltınca çok kolay oldu baya da küçültüyor
Hahahaha ikimiz de aynı şeyi konuşuyoruz
Bir uyku bastı beni ve her yerim dökülüyor resmen
Sanırım şuan leyla durumundayım
Ikimiz de ya uyanamadık tada biraz daha uyumak lazım
Insanin ihtiyacı olmadan bilemiyor yeni ne var ne cıkmış diyeBen önce yazmışım şimdi gördüm seni hahahaha
Hayatımda bu ince detayları kaçırdığım için ben böyleyim
Günün sözü
Onu saran kadın tencereden nasıl çıkartaçağını bilmiyorsa iple miple uğraşmasın
Ben gördüm yan yana dizip yaprakları gül böreği gibi sarıyorlarDaha saçmasını görmedim 20 yıllık sarıcıyım
Ben gördüm yan yana dizip yaprakları gül böreği gibi sarıyorlar
Şimdilerde bide soda döküyorlar başına gelmedik kalmadı yaprağın
Aynen bi ara akim vardı mısır patlatmaOnun yine bir mantığı var gül şekli yapmak.
Bu çok saçma ve sarmalar düzgün değil.
Kermeste tencereye dik dizeni gördüm ben onlarda bile çıkarırken yamulan oldu en iyisi düz şekilde pişen oluyor
Aynen bi ara akim vardı mısır patlatma
Karpuzla lahana yaprağıyla şekerle baharatlarla
Daha bir sürü şeyle
Mısır patlagindan tiksindirdiler
Arkadaş dola dola bitmez bir de ipmi dolayacam sarmaya üşenmem ama ip dolamaya üşenirimDaha saçmasını görmedim 20 yıllık sarıcıyım
Hiç denemedim eski usül devamBen de karamelli yaptım pariş aşkolsun
Hiç denemedim eski usül devam
Karamelli oldumu cidden lezzetli yani
Merak ettim nasıl yaptın
Hazır karemellerde varPatlamış mısıra şekeri döküp kavır kavır kavırarak şekerin karamelize olmasıyla yaptım.
Karamel sos yapıp onu döken de var