- 8 Aralık 2011
- 44.060
- 153.840
Hz Nuh zamanı doğru o zamanlar her yer denizmişEfserim ben ne öğrendim. Milyon yıllar önce bu beypazari Kızılcahamam falan okyanusmus çabamı mazur görhdjdkdkd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hz Nuh zamanı doğru o zamanlar her yer denizmişEfserim ben ne öğrendim. Milyon yıllar önce bu beypazari Kızılcahamam falan okyanusmus çabamı mazur görhdjdkdkd
Anaa hz Nuh o zaman mı varmış. Dur az daha araştırayım sen ciddi olunca meraklandimHz Nuh zamanı doğru o zamanlar her yer denizmiş
Fizikteyiz
sabah yine erken kalktim
Klasik bahçe isleri kahvaltı vb.
Ev işlerini kaç gündür yapmıyorum vaktim kalmıyor
Yarın dişçiye gidicem
Sabah vişne reçeli yaptım akşam yemeğim ayarladım
Makineye beyazları attım onları serdim topladım katladim
Eve gidicez kız kardeşim var emarket alış verişi yapıcaz
Kızlar benim rondo bozuldu rondo alicam medya marketten hangi marka alsam bilemedim
Önereceğiniz bir marka varmı???
Bonus hangi çiceğin başındasın
Ben seni uyandırımDaha yeni çıkıyorum balkona her yerim ağrıyor geç kalkıyorum bu ara iyi gelmiyor bana en dinç az yattığım da oluyorum
Ben seni uyandırım
Dün baktım karar veremedimPare homend set var benim memnunum.
Şimdilerde iki bıçak değil de 3-4 bıçaklı olanlar var onların doğraması çok daha iyi tabi.
Aynı şekilde blendır ucu içinde bıçağı 4 lü olan var. Şart değil tabi ama aklınızda olsun.
Dün baktım karar veremedim
Elimin altında büyük olmayan cam ve 2 bıçaklı istedim...çalışan kızlar bir sürü şey önerdiler özellik saydılar benim rondo tek bicakliydi kardeşimin iki
3 cıkmış 4 cıkmış değişmiş herşey ve çok pahalı ya
Ay var ondan aynen çok pratik ama onada el lazim kol lazım omuz lazım çek babam çekEl rondoları var ya ipli onların basmalısı çıkmış yemek için çok pratik iş görüyor