- 8 Aralık 2011
- 44.060
- 153.834
sepet gibi örme tekniğide var bonusum gördünmüSende mi pintereste daldın
Jütten motif bile ne gizel olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sepet gibi örme tekniğide var bonusum gördünmüSende mi pintereste daldın
Jütten motif bile ne gizel olmuş
Her şey birbirine girdi kalkim kahvaltı hazırlimsepet gibi örme tekniğide var bonusum gördünmü
Bakmaya pişman olduk muHer şey birbirine girdi kalkim kahvaltı hazırlim
Bide ben uyusam söyle 9 a kadar o bile yeterDr ilaçla kafeyin çay alma dedi bende aldım gece zırtladım sabahta erken kalktım aha böyleyim
Kaltım kahvaltı hazırlayayım dedim hepsi uyuyor bekliyorum
Dün psikatris düşük tozda ilaca başlattı çay kahfeyi azalt dedi azaltamıyorum bugün yine içtimBide ben uyusam söyle 9 a kadar o bile yeter
Neyin var ilaçlar iciyorsun
Maşşallah tabarekallah
Citoles mi verdi banada vermişti 3 kutu içtimDün psikatris düşük tozda ilaca başlattı çay kahfeyi azalt dedi azaltamıyorum bugün yine içtim
Bahçede oldukça topluyorum bazen dolaba atiyorum bazen reçel yapıyorumMaşşallah tabarekallah
Düşük toz bir ilaç veriyorum pisikoloğla devam et dedi gerekirse artırırız veya değiştiririz.Citoles mi verdi banada vermişti 3 kutu içtim
Taaa şu dipte oldugum günlerde
Kaysı receli yaptınmı ?Bahçede oldukça topluyorum bazen dolaba atiyorum bazen reçel yapıyorum
Kalabalık gelen giden kardeşlere veriyorum derken yazın reçelle geçiyor günüm
Kaynat pare kaynat
ohh mis gibi ellerine sağlık parecim, afiyetle yiyin
Düşük toz bir ilaç veriyorum pisikoloğla devam et dedi gerekirse artırırız veya değiştiririz.
Fullsat la başladık
Kaysı receli yaptınmı ?
Teşekkür ederim ablacim❤ohh mis gibi ellerine sağlık parecim, afiyetle yiyin
Atla gel hemen akşama ıspanak toplayacam gözleme yaparızTereyağımı simitimi alıp geleyim istedim
Kayışı reçeli yaptım ama daha yapicam bazı kayısılar geç oluyor reçellik olan var o daha kısa dayanıklı
Geçmiş olsun inşallah iyi gelir efserim birazda kafada bitiyor ben 3 kutu içtim
Sonra dedim ki ne kadar içersem içeyim yaşadıklarımı silemem en güzeli kafadan silmek eskisi gibi düşünmemek dedim birazda kendimin ilacı oldum
O zamanlarben intiharlık olmuştum hem tasarımların hem kendi ailem imtihanın çok ağırdı
I şimdi çok şükür iyimiyim iyiyim gerekli antidepresanlar evet cidden bazen herşeyi bırakıp gidesim geliyor
O kadar yoruluyor ve yıpranıyorum ki yapacak bir şeyde yok
Rabbim bugunlerimizi aratmasin sağlığımızı bozmasın yeter