- 30 Ocak 2017
- 12.671
- 193.757
Çok güzel görünüyor afiyet olsunChocolita bozulan motivasyonu toplamaya çalışmaya çabalıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel görünüyor afiyet olsunChocolita bozulan motivasyonu toplamaya çalışmaya çabalıyorum
sağlıklı bi kahvaltı afiyet olsun bonusChocolita bozulan motivasyonu toplamaya çalışmaya çabalıyorum
O geçmiş var yaAmin kuzum dediğim gibi tek Allahıma kul cevreme yarlı faydalı bir insan olmak isteğim
Geçmişi kurdakayıp dökmenin o çöplüğün içinde oturmamın kimseye faydası yok
Hepimize ne iyi geliyorsa şifasını görsün
parecim, geçmişte kötü şeyler yaşamışsın ama bu hep böyle olucak deilki, Allah ın izniyle senin kıymetini bilen seveceğin biri mutlaka olucaktır. hem daha yaşın kaçki annede olursun inşallah merak etmeO geçmiş var ya
Aynen kafamızın içi çöplük atınca kurtulamıyoruz hale kokusu geliyor ha eski ağırlığı kalmıyor
Geçen yiğenim foto atti diyor ki hala bu kıyafeti senin düğününde giymiştim saklayım da kuzenime vereyim mi diye kızkardeşimin kızına sakliyackmis
Dedim hemen başkasına ver hemen
Yiğenim ben evlenirken çok ağlamıştı senin evin başka yer olucak artık biz seni bu evde göremeyeceğiz hala ne olur gitme diye
Ne evim oldu ne baska bir şey en aguri anne olamadım
O aklıma geldi oturdum bahçeye haykıra haykıra ağladım bahçenin suyu taşmış çamur içinde kalmışım haberim yok
Bazen bir şeyler eskiyi hatırlatıyor...ahhhh ahhhhhh......amannnn yine de şükür beterin beteri var deyip Allaha sarılıyoruz
O geçmiş var ya
Aynen kafamızın içi çöplük atınca kurtulamıyoruz hale kokusu geliyor ha eski ağırlığı kalmıyor
Geçen yiğenim foto atti diyor ki hala bu kıyafeti senin düğününde giymiştim saklayım da kuzenime vereyim mi diye kızkardeşimin kızına sakliyackmis
Yiğenim ben evlenirken çok ağlamıştı senin evin başka yer olucak artık biz seni bu evde göremeyeceğiz hala ne olur gitme diye
O aklıma geldi oturdum bahçeye haykıra haykıra ağladım bahçenin suyu taşmış çamur içinde kalmışım haberim yok
Bazen bir şeyler eskiyi hatırlatıyor...ahhhh ahhhhhh......amannnn yine de şükür beterin beteri var deyip Allaha sarılıyoruz
İnan bize verilende keramet var sadece aciziz arakasındaki hayrı görmüyor isyana gidiyoruz kulluz eksiğiz Allah tüm eksikliğimizi bağışlasınO geçmiş var ya
Bekarlık olduğu hiç belli olmuyor dimiBu dayının zoru ney
Bekarlık olduğu hiç belli olmuyor dimi
Men men özümMutfağı dağınık olan varmı buçukta bana eşlik edecek bulaşıkları ellimde yıkıyacam makineye temizleyeci koydum
Seni süpürgemin telkisine atam gel şu gayfemi içem ayılamMen men özüm
İnan bize verilende keramet var sadece aciziz arakasındaki hayrı görmüyor isyana gidiyoruz kulluz eksiğiz Allah tüm eksikliğimizi bağışlasın
onun için sana faydası olmayan ne var yok içinden dışından atmak lazım bırakalım giden yerinde kalsın
Bize iyi bir porçöz lazım kazıyalım
❤❤Ah pare ah sarılıyorum sana sımsıkı
Hayırlısı olsun ablam Rabbimin iyi kulları çok varsa kaderim de yasiyacagiz ❤⚘parecim, geçmişte kötü şeyler yaşamışsın ama bu hep böyle olucak deilki, Allah ın izniyle senin kıymetini bilen seveceğin biri mutlaka olucaktır. hem daha yaşın kaçki annede olursun inşallah merak etme
Neye güçümüz yetmez kuzum bize Allah yeterPorcoz tuzruhu3camasir suyunu karıştırmak lazım
Hahhhah
❤❤
Hayırlısı olsun ablam Rabbimin iyi kulları çok varsa kaderim de yasiyacagiz ❤⚘
Geliyonmu bonus