Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 3447255
Eki Görüntüle 3447250
Menekşem.cistu ne güzel.acti rengine bakın muhteşem diyecektim ⚘
saksiyi çevirince çatlamış saksı
Sprey ilaçlar oluyor sen daha iyi bilirsin bonus aklıma geldi belkide yaptın bilmiyorum amaHer dalında her boğumda bit var şimdi nasıl bu kadar büyümüşü ben çöpe atayım 25-30 cm boy yapmış kulak pamuğu ve kolonya ile tek tek olduğu yerlere sürüp öldüreceğim sonra ilaç sıkacağım.
Ben genelde boşaltıp antibiyotik tedavisi duydum biraz geç kalmışsın onun için o yüzden daha da erteleme bence ameliyat olİyi akşamlar buraya bakmiyali baya oldu arkadaşlar hatırlayanlar vardı bende özel bolgede kaşıntı filan problemler yaşadım hala yaşıyorum mantar diyen idrar yolu enfeksiyonu diyen düzgün bir doktora gttim bartholin ksti dedi ve şişmiş baya ameliyat öneriyor acaba bu ameliyati olan varmı duyduğunuz veya sizden kimse hic bilgim fikrim yok netten araştırdım ama iyi diyende asla yapma diyende var
Yok devlette olacam ameliyatı daha ilk gebeligimde vardı ozeldeki doktr o zamanda demişti iğne ile bosalatablrz ama yinede dolar diye ağrı yoktu diye erteledim şimdi tam şişmiş buda aynısıni dedi yani bosaltasak yine dolar o yüzden ameliyat kararı aldık ama yapan birine soracağım çok şey var kime sorsam bilmiyor
Sağolun hayır rahimde degil internetten yazarsınız görürsünüz bartholin kisti diye üstü kapalı acikliyamiyorum direkte yazamıyorumgeçmiş olsun ,rahimdemi kist varmış
Evet doktor da anlattı ama tekrarlar o şekil dediBen genelde boşaltıp antibiyotik tedavisi duydum biraz geç kalmışsın onun için o yüzden daha da erteleme bence ameliyat ol
Geçmiş olsunSağolun hayır rahimde degil internetten yazarsınız görürsünüz bartholin kisti diye üstü kapalı acikliyamiyorum direkte yazamıyorum
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahSağolun hayır rahimde degil internetten yazarsınız görürsünüz bartholin kisti diye üstü kapalı acikliyamiyorum direkte yazamıyorum
Allah şifanı versinEvet doktor da anlattı ama tekrarlar o şekil dedi
Geçmiş olsunSağolun hayır rahimde degil internetten yazarsınız görürsünüz bartholin kisti diye üstü kapalı acikliyamiyorum direkte yazamıyorum
⚘Uzun zamandır yazmıyordum Günlük neler yaptığımı ⚘
Sabah 5:30 6 gibi kalktım bahçeyi erken sulaman gerekiyor sıcakta sebzeler yanıyor
Bahçe suçlanırken ben vişne kayısı biraz yaprak topladım
Sulama bitti çiçekleri gülleri otamatik sulama saati var onları çalıştırdım
Bir yandan ben bahceyi yikadim rutin olması gerekiyor
Saat 8 8:30 gibi eve girdim
Kahvaltı hazırladım bahçede kahvaltı yaptık
Bulaşık ve çamaşır makinesini çalıştırdım
Banyo wc temizledim sonra bir duş
Makineden çıkanları yerleştirdim
Saat 11 oldu topladığım vişnenin çekirdeklerini çıkardım reçel için şekerledim buzdolabı koydum
Topladığım yaprağı tuzladım
Saat 12:30 oldu ...çamaşırları topladım güneşte kalınca renkleri gidiyor
Saat 1 oldu namaz kılıp fizik tedaviye gittik annemle 1,5 saat tedavi oluyor gittik geldik 2,5 3 saati geçiyor
Eve geldim annemi bıraktım pazara gittim
Pazardan geldim pazardan aldiklarimi yerleştirdim
Sabah kayısı toplamıştım onları kurutmak için ikiye ayırıp bahçeye güneşe serdim
Akşam yemeğim yoktu kızartma yaptım
yemegimizi yedik ...vişne reçel yarına kaldı
Sabah domatesleri sulamadım onları suladım
Saat 8:45 çay yaptım yeni oturucam totom yer gorucek
Ve gün bitti ...ben bittim