- 27 Mart 2019
- 28.988
- 103.468
Iki değil kocaman çokça sevap işledinizNe yaptık ki
İki sevap işleyelim dedik
Sebebiniz cennete girmeye vesile oldun inşallah ❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iki değil kocaman çokça sevap işledinizNe yaptık ki
İki sevap işleyelim dedik
Maksaat moralini biraz yüsek tutmak bunu yapabildiysek ne mutlu bizeIki değil kocaman çokça sevap işlediniz
Sebebiniz cennete girmeye vesile oldun inşallah ❤❤
Pare ben geliyim.Anaaaa ciddi misin kız gelin sene şu amcamın oğluna bide dünürüm bilmem.kimisine atın bir tekne
İşleri sattık alanda olmadıNe sohbetler ne muhabbetler oh maşallah
İşiniz de yok zaar.
Benim de yok gerçi
Dışardan geldim
Hiçbir şey yapasım yok bu sıcakta yemek yenir mi yaa.
Pinhanımm İşleri toparladım, ofiste sakinlik var şuan, ikindi namazını beklerken kuran okuyacağım Dışardan gelmişsin al bi abdest serinle sonra namazda dualarda buluşalımNe sohbetler ne muhabbetler oh maşallah
İşiniz de yok zaar.
Benim de yok gerçi
Dışardan geldim
Hiçbir şey yapasım yok bu sıcakta yemek yenir mi yaa.
YA varya harikasınız valla ne diyeyim bilemedim
Iyi iki varsınız ...şu sıkıntılı halime ilaç oldunuz destek oldunuz Allah her birinizden razı olsun
Sizlere ve diğer kızlar ay isimlerimizi yazamıyorum
Bonus bi etiket yap kız herkese sağlık mutluluk hu:ur diliyorum cansınız can hepiniz ❤❤❤❤
Yeni tokat giflerim varNe sohbetler ne muhabbetler oh maşallah
İşiniz de yok zaar.
Zaten bişey fırlatmasam geleceğin yok
Oh ne güzel insansın Allah kabul etsin.Pinhanımm İşleri toparladım, ofiste sakinlik var şuan, ikindi namazını beklerken kuran okuyacağım Dışardan gelmişsin al bi abdest serinle sonra namazda dualarda buluşalım
Eki Görüntüle 3440622
Gifçi geldi haaanıııım yeni giflerim varYeni tokat giflerim var
Hiç bitmiyor de mi?Bu arada 383736377373 defa bulaşık yıkayıp kaldırdım
Çocuk sünnet oldu canım onun telaşesi var. Şimdi bu haftasonu da yurt disindan misafirlerimiz gelecek. Git geller olacak. Evi de hep temiz tutmaya çalışıyorum. Vakit olunca diyet topigiyle ilgileniyorum. İyi miyim bilmiyorum ya bu karın ağrısı gitmedi benden. Detaylı bakılsın istiyorum bu yüzden devletten randevu aldım oda te 15 gün sonra. Öyle işte bana bir dokun bin ah işit
Oğluna da sanada geçmiş olsun canım damatlığınıda görün inşaAllahÇocuk sünnet oldu canım onun telaşesi var. Şimdi bu haftasonu da yurt disindan misafirlerimiz gelecek. Git geller olacak. Evi de hep temiz tutmaya çalışıyorum. Vakit olunca diyet topigiyle ilgileniyorum. İyi miyim bilmiyorum ya bu karın ağrısı gitmedi benden. Detaylı bakılsın istiyorum bu yüzden devletten randevu aldım oda te 15 gün sonra. Öyle işte bana bir dokun bin ah işit
Sen nasılsın canım
Makine yıkanıyor etraftan bardak topluyorum yıldımBu arada 383736377373 defa bulaşık yıkayıp kaldırdım