Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fark ettim gelmediğini beğeni yapınca dedim burda, yakaladım etiket ettim hemenAblaciiimm ben de tam yazıyordum, çok şükür iyiyim her şey yolunda sen nasılsın herkes iyidir inşallah
Bakamadım birkaç gündür telaşlıyım
Herkesi sevgiyle kucaklıyorum
Canımsın ablamFark ettim gelmediğini beğeni yapınca dedim burda, yakaladım etiket ettim hemen
Tatlı telaşların kolaylıkla hallollsun inşaAllah dikkat et kendine canım havalar sıcak. Bizlerde seni sevgiyle kucakladık
Evde buz torbası varsa ayaklarının altına koy biraz rahatlarsın. Sonra uyursun inşaAllahCanımsın ablam
Allah razi olsun amiiin inşallah duanızı eksik etmeyin benim de dualarım sizinle
Valla çok sıcak abla şimdiye on kere uyumuştum sıcaktan uyunmuyor da Allahim ferahlık versin
Hemen yapayım ablaEvde buz torbası varsa ayaklarının altına koy biraz rahatlarsın. Sonra uyursun inşaAllah
Dualarımızdasın ablamm hayırlı geceler
buralarda öyle çok sıcak kaç gecedir doğru düzgün uyku yok bugün yağmur geliyomuş trakyadan inşallahCanımsın ablam
Allah razi olsun amiiin inşallah duanızı eksik etmeyin benim de dualarım sizinle
Valla çok sıcak abla şimdiye on kere uyumuştum sıcaktan uyunmuyor da Allahim ferahlık versin
Çok teşekkür ederim choocum katkın olmazmi ne güzel yazmışın Allah razı olsun canım benim ❤
penyezcim afiyet olsun bende kahvaltı yapıcam birazdanGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
İş başı yapıldı kahve yudumlanıyor
Biz kahvaltıyı 6 gibi yaptıkpenyezcim afiyet olsun bende kahvaltı yapıcam birazdan