- 13 Mart 2019
- 12.846
- 41.398
Ay ben de günlük yazmak istiyorum ama bi türlü istikrarlı olamıyorumA şimdi abdest aldım oturdum.telefonu 1 saat bırakıyorum
1 litre suyumu da doldurdum
Biraz hatim okurum günlük yazarım kitap okurum
Yemeği de koysam süper olacak
Benimkinin de adı günlükAy ben de günlük yazmak istiyorum ama bi türlü istikrarlı olamıyorum
Enerjin çok düşük yansıyor bana belli çok kendini yormadan yap işlerini ki hasta olma.Ucundan sıyırdım dün bi soğuk algınlığı içtim iyi geldi gibi
Bahar alerjisi ile yorgunluk birbirine girdi
Hava da bi ısınmadı ki mübarek hırkayla geziyorum
Yok çok şükür elhamdülillah ama gerçekten enerjim sıfır yaa 2 3 gündür toparlanamadimEnerjin çok düşük yansıyor bana belli çok kendini yormadan yap işlerini ki hasta olma.
Başka bir şey yok dimi canını sıkan?
Şifa olsun KuranYok çok şükür elhamdülillah ama gerçekten enerjim sıfır yaa 2 3 gündür toparlanamadim
Amin inşallah şu tembellik gaflet üzerimden gitsin inşallahŞifa olsun Kuran
Benim o yılda bir iki oluyorBenimkinin de adı günlük
Haftada bir iki yazıyorum
Bizlere de dua etAnlık mod
2 de gelirim
Yıllığına bir sayfa eklemek isterdim gölgeBenim o yılda bir iki oluyor
Merhabalar ben de katılmak istiyorummm .
Sporumu yaptım
kalkıp evi toplayacagım
wcleri temizleyecegım
dünden çamaşırları katlayacagım
evi süpürecegım
toz alacagım
yüzmeye gidecegim
Kalkacagım 5 dk ya :)Hoş geldin
Kolay gelsin son madde pek güzel
Ne güzel olurdu bonusum çok isterdim okumayıYıllığına bir sayfa eklemek isterdim gölge
Nick hep aynı mıydı? Başka bir kediyle mi karıştırıyorum acaba?Kalkacagım 5 dk ya :)
Evet sahil kesiminde yaşamanın güzelliği
2 yaşında 25 aylık yani ifade ediyor kendiniSeninki kaç oldu tam bilmiyorum da acele edince uzun sürer kimsenin lafına bakmayacak anne 4 günde öğrenir çocuk vakti tam olunca yoksa anne için çok zor
HoşgeldinizMerhabalar ben de katılmak istiyorummm .
Sporumu yaptım
kalkıp evi toplayacagım
wcleri temizleyecegım
dünden çamaşırları katlayacagım
evi süpürecegım
toz alacagım
yüzmeye gidecegim
yok yok doğru kediyi hatırlıyorsun . zira bende seni hatılrıyorum :)Nick hep aynı mıydı? Başka bir kediyle mi karıştırıyorum acaba?