- 1 Aralık 2021
- 12.016
- 40.265
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GüldümŞunun hakkını vermediniz gülerek
Hazırsa bi 10 güne alışır canım zaten biraz sabır lazım ama sen tecrübelisin zaten halledersin nanemKüçüğe bez bıraktırma zamanı geldi dk başı tuvalete gidelim diyor halıları toplayıp yıkamaya gönderdim bir kere kaçırdı sadece ilk haftadayiz henüz
Hep derim analığın altın vuruşu tuvalet eğitimi o yaşlar içinKüçüğe bez bıraktırma zamanı geldi dk başı tuvalete gidelim diyor halıları toplayıp yıkamaya gönderdim bir kere kaçırdı sadece ilk haftadayiz henüz
Zaten kendisi istedi altını sardırmıyor ağlıyor çıkartıyordu alışır bence de böyle mutluHazırsa bi 10 güne alışır canım zaten biraz sabır lazım ama sen tecrübelisin zaten halledersin nanem
İnşallahNane mesaj yarım kalmış Allah kolaylık versin gece gündüz tık diye kesilsin inşallah
Tamam o zaman zafer yakındırZaten kendisi istedi altını sardırmıyor ağlıyor çıkartıyordu alışır bence de böyle mutlu
Afiyet olsun Ben de çay içiyorum ama içerideEzana kadar çay keyfimi bitireceğim inş şu an balkonda kapşonla oturuyorum bu kadar serin Mayıs görmemiştim hayır olsun
Bu gidişle girerim ben de içeriAfiyet olsun Ben de çay içiyorum ama içeride
Ben imrendim kemiklerim üşüyorŞunun hakkını vermediniz gülerek
Bende havaların ısınmasını bekliyorum alıştırmak içinKüçüğe bez bıraktırma zamanı geldi dk başı tuvalete gidelim diyor halıları toplayıp yıkamaya gönderdim bir kere kaçırdı sadece ilk haftadayiz henüz
Noldu sana hasta mısın?Ben imrendim kemiklerim üşüyor
Bende girisicem baya işim varEzandan sonra bombe atılmış eve girişeyim inşallah ️
İnşallah kolaylıkla atlatırız ikimiz deBende havaların ısınmasını bekliyorum alıştırmak için
Ucundan sıyırdım dün bi soğuk algınlığı içtim iyi geldi gibiNoldu sana hasta mısın?
Amin amin inşallah benim gözümde çok büyüyor yaa inşallah çabucak alışırİnşallah kolaylıkla atlatırız ikimiz de
İnşallah kolaylıkla atlatırız ikimiz de