Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet insanlara yaptığını yazmak motive ediyor insanı. Beni ediyordu :)Bende burayı öyle bir dönemimde keşfettim bir tükenmişlik ve hiç bir şey yapmayı istemediğim bir zaman da
Var kafayı başka şeye takıp başka yerden saran tipler. İsmini bile hatırlamıyorum ama hasetliği aklımda.K KurkmantoluS sero okuttun bana konuyu bizden kimse yazmamış terlik dışında. @JES Yazmış bi de hahahavaga o zaman topikte değildi.
O kişinin beğenmediği arkadaşlıklar yavrun için hastalarımız için çıkarsız dualar etti. Kıskançlığın böylesi
Eğer deterjan değerse işlevi azalıyot ya bence de değdirme.Bu arada kızlar size bi şey soracağım ben şu ilbays bezlerden aldım mesela sileceğim yüzeye deterjan sıkıp onunla silsem bozulur mu acaba
Hayat üzerine fazla anlam yüklediğimiz bişeymiş bende bunu anladım. Ölüm herkeseymiş benim meteme bile. Yani ölmeyi seveceğim hiç aklıma gelmezdi :)Bizden kimsenin o konuya neden yazmadığını hatırladım 2020 Ekim ayı covid gittikçe artıyor Negonun babasını kaybetmesi hepimizi çok etkilemişti yazmıyorduk doğru düzgün.
Nerden bileyim 2,5 ay sonra da annemi kaybedeceğimi...yakın geçmiş ama sanki 40 yıl gibi
Evet insanlara yaptığını yazmak motive ediyor insanı. Beni ediyordu :)
Var kafayı başka şeye takıp başka yerden saran tipler. İsmini bile hatırlamıyorum ama hasetliği aklımda.
Eğer deterjan değerse işlevi azalıyot ya bence de değdirme.
Hayat üzerine fazla anlam yüklediğimiz bişeymiş bende bunu anladım. Ölüm herkeseymiş benim meteme bile. Yani ölmeyi seveceğim hiç aklıma gelmezdi :)
Genç miydi annen. Hasta mıydı ani mi oldu. Allah'ım rahmet eylesin. Kabri nur mekanı cennetin en güzel bahçesi olsun.Ne güzel demişsin bana da çok başka bir pencere açtı ölüm ordan bakınca aynı şeyleri hissettim orda kaldım.
Mezarlık korkusu diye bir şeyim kalmadı aksine annemin yeri o kadar huzurlu bir yer ki ağaçlar altında iki şehit var aynı sırada. İstiyodum ki gidince sandalye koyup oturayım
58 yaşındaydı. Covide bağlı organ yetmezliğinden vefat etti.Genç miydi annen. Hasta mıydı ani mi oldu. Allah'ım rahmet eylesin. Kabri nur mekanı cennetin en güzel bahçesi olsun.
Allah rahmet eylesin ablacim mekanı cennet olsun inşallah58 yaşındaydı. Covide bağlı organ yetmezliğinden vefat etti.
Eniştem de 5 gün içinde covidden gitti.
Amin canım sağolasın
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun58 yaşındaydı. Covide bağlı organ yetmezliğinden vefat etti.
Eniştem de 5 gün içinde covidden gitti.
Amin canım sağolasın
Amin sağol ayşenAllah rahmet eylesin ablacim mekanı cennet olsun inşallah
Tansiyonun mu yüksek hayal? Ölçme şansın varsa ölç bakalım kimi görüyorsam başım diyor bu havalarda çok etkiliyorbasımda öyle bir ağrı var ki kafamı kaldıramıyorum
Anaaaa hiç aklıma gelmediakrabası vardır belki
Tansiyon aleti varda pili yok hap almamak için direndim ama dayanamadım aldım şimdiTansiyonun mu yüksek hayal? Ölçme şansın varsa ölç bakalım kimi görüyorsam başım diyor bu havalarda çok etkiliyor
Ay ne.oldu hayalcimTansiyon aleti varda pili yok hap almamak için direndim ama dayanamadım aldım şimdi
Öyle yapacağımEğer deterjan değerse işlevi azalıyot ya bence de değdirme.
Masaj yap başına kan dolaşımı hızlanıyor duş alabilirsen iyi gelebilir ilaç da almışsın şifa olsunTansiyon aleti varda pili yok hap almamak için direndim ama dayanamadım aldım şimdi
Kız ablacimAmin sağol ayşen
Senin bebişin cinsiyeti ne?