- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Gerçek maalesef. Alternatif diye herkes ona yöneldi yazık gerçekten. Kim bilir başka kimler var içten içe destekleyenBu gerçek mi yaa inanamıyorum.
Böyle sinsiliklere katlanamıyorum.
Hele şu hassas zamanlarda olacak iş midir bu yaa!
Gerçekten bazı şeyler kahrolsun artık..............
O sessiz kalan mısır duvarı yükselten mısır bakalım neler gelecek başlarınaBunlar her yerdeler canım içimizdeki yahudiler..
siyonistler dünyanın insanlığın başına gelmis en büyük illetmiş bunu anladım.
Avrupa da bunlar olsa dünya ayağa kalkar savaş ilan ederdi.
Düşündükçe başım çatlıyor,Allah a sığınıyorum.Son refaha sığınmışlardı biliyordum er yada geç saldırı baslatılacağını ama belki bir ihtimal ateşkes olur diye ümit etmiştim.O duvarı da yıkıp mısıra girmek istiyorlar savaşı büyütecekler,geleceği Allah bilir tabi.
Artık kahve dünyası da yok hayatımız da net.Günaydın.
Kahve dünyası da alındı boykot listesine. Yerliydi dimi bide
Aynen canım.O sessiz kalan mısır duvarı yükselten mısır bakalım neler gelecek başlarına
Bugün tahlilerini için kan almışlar onların sonuca göre çıkacak bugün yetişmezse yarın çıkacakEfser Haber geldi mi annenden?
Canım benimHiç marketten falan çiçek almadım biliyor musun hep arkadaşlardan falan sitil yaptım :))
Insallah herşey yolunda giderBugün dahlilerini için kan almışlar onların sonuca göre çıkacak bugün yetişmezse yarın çıkacak
Hmm seninkide çokmuş ciddenCanım benimbenim ciceklere verdiğim.parayla
En kalınından bir iki bilezik alınırdı ...konu komşu akrabadan aldığım halde
Düşün bime çiçek gelicek gitmeyim diye şimdiden kendimi frenliyorum
Serifem bizim bahçemiz var orda kalıyoruz kışın apartman balkon var kışlık evde büyük balkon yazın bahçe olunca yer çokHmm seninkide çokmuş ciddenkoyacak yerin varsa tabi çok güzel