Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mod düşürmek neden olsun hejar öyle düşünme kendin bilirsin tabi de yazmak sana iyi gelir. Geçici günler yetersizsin diye yuklenme kendine. Herseyin telafisi olur bebişe de sağlık sıhhat huzur sukunet versin Rabbim.

Hiç kendini kötü ve yetersiz hisssetme bu günlerin geçici olduğunu düşün. Müsait olduğunda yaz kafan dağılır hejarimm

Bunlarda benim çiçeklerim MssPARE ninkileri görünce atayım dedim. Çiçeklerin solmasına üzüleceğimi hiç düşünmezdim bekarken :)) şimdi bebek gibi hissediyorum onları

Eklentiler

• IMG20240508084813.jpg
    180 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG20240508084805.jpg
    156,9 KB · Görüntüleme: 39
Ne güzeller sende sukulent hayransın demek Serifem ❤ ve ben mor saksıya bayıldım

Bu hafta Bime yine çiçek gelicekmis kendime diyorum ki cuma günü misafir gelsin gitmeyin

Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun
Çok şükür bir süreç ama insan içinde olunca böyle duygu değişimi oluyor sanırım

Hiç kendini kötü ve yetersiz hisssetme bu günlerin geçici olduğunu düşün. Müsait olduğunda yaz kafan dağılır hejarimm
Evet canım geçici Allahın izniyle
İnşallah yazarım bende müsait oldukça
Desteğiniz için çok teşekkür ederim

Seni burada gördüğüme çoook sevindim canım,hemşehrim.
Ayy bi de bebiş olmuş inanamıyorum.
Cinsiyeti ne?
Allah kolaylık versin bunlar geçici dertler Rabbim size bağışlasın.

Öyle iyi anlıyorum ki seni ama herkeste oluyor bu duygular fırsat buldukça dinlenmeye çalış yardım edecek birileri varsa destek al hızla geçecek bu günler de Allah kolaylık versin

Bu gerçek mi yaa inanamıyorum.
Böyle sinsiliklere katlanamıyorum.
Hele şu hassas zamanlarda olacak iş midir bu yaa!
Gerçekten bazı şeyler kahrolsun artık..............
Bunlar her yerdeler canım içimizdeki yahudiler..
siyonistler dünyanın insanlığın başına gelmis en büyük illetmiş bunu anladım.
Avrupa da bunlar olsa dünya ayağa kalkar savaş ilan ederdi.
Düşündükçe başım çatlıyor,Allah a sığınıyorum. Son refaha sığınmışlardı biliyordum er yada geç saldırı baslatılacağını ama belki bir ihtimal ateşkes olur diye ümit etmiştim.O duvarı da yıkıp mısıra girmek istiyorlar savaşı büyütecekler,geleceği Allah bilir tabi.

Ne güzeller sende sukulent hayransın demek Serifem ❤ ve ben mor saksıya bayıldım

Bu hafta Bime yine çiçek gelicekmis kendime diyorum ki cuma günü misafir gelsin gitmeyin
Hiç marketten falan çiçek almadım biliyor musun hep arkadaşlardan falan sitil yaptım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…