- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Mod düşürmek neden olsun hejar öyle düşünme kendin bilirsin tabi de yazmak sana iyi gelir. Geçici günler yetersizsin diye yuklenme kendine. Herseyin telafisi olur bebişe de sağlık sıhhat huzur sukunet versin Rabbim.Beni unutmayı etiket yaptığın için teşekkür ederim Bonus, ben bu aralar çok kötü hissediyorum kendimi, miniğim 2 aylık oldu onun gaz sancıları uykusuzluk, büyüklerle ilgilenemiyorum, yetersizlik hissi beni çok üzüyor
Toparlanıp geleceğim yine, güzel sohbetler ederizMod düşürmek istemedim
Hiç kendini kötü ve yetersiz hisssetme bu günlerin geçici olduğunu düşün. Müsait olduğunda yaz kafan dağılır hejarimmBeni unutmayı etiket yaptığın için teşekkür ederim Bonus, ben bu aralar çok kötü hissediyorum kendimi, miniğim 2 aylık oldu onun gaz sancıları uykusuzluk, büyüklerle ilgilenemiyorum, yetersizlik hissi beni çok üzüyor
MaaşaAllah canım ne güzellerBunlarda benim çiçeklerimMssPARE ninkileri görünce atayım dedim. Çiçeklerin solmasına üzüleceğimi hiç düşünmezdim bekarken :)) şimdi bebek gibi hissediyorum onları Eki Görüntüle 3424425
Çok şükür ablacim iyiyiimm Allah razi olsun. Biraz hastane rutin kontrollerim vardı yoğun geçti bakamadım sen nasıl oldun
Ne güzeller sende sukulent hayransın demek SerifemBunlarda benim çiçeklerimMssPARE ninkileri görünce atayım dedim. Çiçeklerin solmasına üzüleceğimi hiç düşünmezdim bekarken :)) şimdi bebek gibi hissediyorum onları Eki Görüntüle 3424425
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsunMod düşürmek neden olsun hejar öyle düşünme kendin bilirsin tabi de yazmak sana iyi gelir. Geçici günler yetersizsin diye yuklenme kendine. Herseyin telafisi olur bebişe de sağlık sıhhat huzur sukunet versin Rabbim.
Evet canım geçici Allahın izniyleHiç kendini kötü ve yetersiz hisssetme bu günlerin geçici olduğunu düşün. Müsait olduğunda yaz kafan dağılır hejarimm
Seni burada gördüğüme çoook sevindim canım,hemşehrim.Beni unutmayı etiket yaptığın için teşekkür ederim Bonus, ben bu aralar çok kötü hissediyorum kendimi, miniğim 2 aylık oldu onun gaz sancıları uykusuzluk, büyüklerle ilgilenemiyorum, yetersizlik hissi beni çok üzüyor
Bu gerçek mi yaa inanamıyorum.Günaydın.
Kahve dünyası da alındı boykot listesine. Yerliydi dimi bide
Öyle iyi anlıyorum ki seni ama herkeste oluyor bu duygular fırsat buldukça dinlenmeye çalış yardım edecek birileri varsa destek al hızla geçecek bu günler de Allah kolaylık versinÇok teşekkür ederim, Allah razı olsun
Çok şükür bir süreç ama insan içinde olunca böyle duygu değişimi oluyor sanırım
Evet canım geçici Allahın izniyle
İnşallah yazarım bende müsait oldukça
Desteğiniz için çok teşekkür ederim
Bunlar her yerdeler canım içimizdeki yahudiler..Bu gerçek mi yaa inanamıyorum.
Böyle sinsiliklere katlanamıyorum.
Hele şu hassas zamanlarda olacak iş midir bu yaa!
Gerçekten bazı şeyler kahrolsun artık..............
Hiç marketten falan çiçek almadım biliyor musun hep arkadaşlardan falan sitil yaptım :))Ne güzeller sende sukulent hayransın demek Serifem❤ ve ben mor saksıya bayıldım
Bu hafta Bime yine çiçek gelicekmis kendime diyorum ki cuma günü misafir gelsin gitmeyin