- 11 Nisan 2007
- 83.047
- 481.955
Benim ki biraz fazla canım fena hastalık okdu çiçek.mevzusu
Böyle hastalığa can kurban ne öyle asıyon yüzünü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şoka begonvil gelicek anneler günü için herhalde cumartesiSoran olursa nerde bu diye mekanda dersiniz
Muhteşem görünüyorlar rengarenkSoran olursa nerde bu diye mekanda dersiniz
Olsun aman zararlı bşy değil ya :)Serifem bizim bahçemiz var orda kalıyoruz kışın apartman balkon var kışlık evde büyük balkon yazın bahçe olunca yer çok
Bizde eşim gelince metemin mezarına dikmek için çiçek almaya gidecez :)Soran olursa nerde bu diye mekanda dersiniz
Al iste böyle de yapılmaz kiSoran olursa nerde bu diye mekanda dersiniz
Metemiz cennet gülü kendi çiçek ⚘Bizde eşim gelince metemin mezarına dikmek için çiçek almaya gidecez :)
Allah sabır ve dayanma gücü versin canım meleğin benimde aklımdan hiç çıkmıyoOlsun aman zararlı bşy değil ya :)
İyi canım çok şükür evde devam ediyoruz tedaviye. Sen nasılsınAktif Lora oğlun nasıl oldu hastaymış sanırım fazla gelemedim son günlerde
Yer örtücüler var güneş alıyorsa acem halısı güzel oluyorBizde eşim gelince metemin mezarına dikmek için çiçek almaya gidecez :)
Allah razı olsun canım benimAllah sabır ve dayanma gücü versin canım meleğin benimde aklımdan hiç çıkmıyo
Güneş alsa ne olur ki bunu ilk defa duydum bonusYer örtücüler var güneş alıyorsa acem halısı güzel oluyor
Allah razı olsun canım benim
Güneş alsa ne olur ki bunu ilk defa duydum bonus
Ha bende güneş alması kötü bişeyde önlemek amaçlı dedin sandım. Gül ve karanfil aldık. Acem halısına bakacağım o neymişGüneş alınca acem halısı daha güzel oluyor diye dedim.
Annemin mezarında büyük ağaçlar var gölgesi çok vuruyor biz büyütemedik pek.
Yeşil kaldı çiçek açmadı.
7 veren gül dikebilirsin her sene açar.
O yer örtücü saran bir bitki onu ve onun daha kalını var onu dikiyorlar mezarlıklara dayanıklı diye.Ha bende güneş alması kötü bişeyde önlemek amaçlı dedin sandım. Gül ve karanfil aldık. Acem halısına bakacağım o neymiş
Hissedip "kendini kaybetme" yazmıştım amaa bu kadar kaybedilir mi yahuuu okurken yoruldumİyi akşamlar
Tüm gün yoktum evde işlerim de birikti.
Ablama yardım ediyorum yeni eve taşındı ve hayal ettiğimiz büyüklükte balkonu var şükürler olsun
Hiç bir malzemesi yoktu balkonu için epey bir şey aldık tabi sırayla alıyoruz o yüzden sık sık çiçekçiye gidiyoruz kolay olmuyor.
Araya okul giriyor paramız bitiyor ıvır zıvır her şey giriyor uzuyor tabi.
İşte eyle bir açıklayayım dedim
Bugün 1,5 saat ürünleri arabadan indirmelerini bekledik mesela komyona dalmadığıma şüketsinler
Beklerken müşterilere yardımcı oldum hediye alacakların asla fikri yoktu fikir verdim bilgi verdim eleman lazımmış adım geçti bi düşünmem lazım dedim.
mutlu ve huzurla çalışırsın eminim bonusum düşün bencedeİyi akşamlar
eleman lazımmış adım geçti bi düşünmem lazım dedim.