Çok geçmiş olsun inşallah sonuç güzel çıkarBel fıtığı yürüme engeli yapıyordu son doktora abulans çağırmışlar öyle götürmüşler iyice bacakları kitlenmişti
Ameliyat sırasında kalçasındanda şüpelenmişler bugün emar sonuçu kesinleşip taburcu gününü belirliyecekler haber bekliyorum
Allah şifalar versin canımBel fıtığı yürüme engeli yapıyordu son doktora abulans çağırmışlar öyle götürmüşler iyice bacakları kitlenmişti
Ameliyat sırasında kalçasındanda şüpelenmişler bugün emar sonuçu kesinleşip taburcu gününü belirliyecekler haber bekliyorum
Kuzum benim annemde öyele hareketsiz bazen diyorum aşağı sitede içinde bir tur bile atsan sana yeter diyorum benimkide bana alınıyor yaşlanınca hassalaşıyor inşallah doktoru bu sefer dinlerÇok geçmiş olsun inşallah sonuç güzel çıkar
Benim.anneminde 3 ay ince şekildi bel bacak emari kalçada ağrı var ağrı var deyip duruyordu şükür bir şey çıkmadı
Kireçleme kaslara sinire vuruyormuş hareket önerdi klasik ağrı kesiciler vb..
Bide benim annem çok hareketsiz haraket önerdiler ama yapan kim
Yaşlanınca hasaslasiyorlar doğru ama kendilerini düşünmeliler efserimKuzum benim annemde öyele hareketsiz bazen diyorum aşağı sitede içinde bir tur bile atsan sana yeter diyorum benimkide bana alınıyor yaşlanınca hassalaşıyor inşallah doktoru bu sefer dinler
Anneciğine çok geçmiş olsun
Yaşlanınca hasaslasiyorlar doğru ama kendilerini düşünmeliler efserimKuzum benim annemde öyele hareketsiz bazen diyorum aşağı sitede içinde bir tur bile atsan sana yeter diyorum benimkide bana alınıyor yaşlanınca hassalaşıyor inşallah doktoru bu sefer dinler
Anneciğine çok geçmiş olsun
Senle benzer yönlerimiz var yaşlanınca sanırım çocukluğa geri dönüyolar dün nerden duymuş kendisine söylemeceklerdide sanırım duymuş kalcam çürümüş diyor dedim anne tövbe de öyle bir şey olmaz erime olur senin kemik ölçümlerin çok güzel çıkyor Rabbim korusun öyle şey olmasın bak şükür et dedim telefonu yengeme verdiYaşlanınca hasaslasiyorlar doğru ama kendilerini düşünmeliler efserim
Allah korusun hadi yatalak oldular
Bide benim annem hastalik hastası ve ilgiyi çok sever ben diyorum ki anne bahçeye bir sabah bir aksam sonuna kadar git gel
Küsüyor bana sanki kötü bir şey dedim
Başlıyor eskiden şöyleydim şunu yaptım bunu yaptım
Ama onlar eskide kaldı iste
Bizim bahce var tam haraket edilecek yer ekiyoruz ağaçlar asmalar guller çiçekler uğraş demi yok yapmaz
Yine yazın evden bahçede oturucak yer var kamelya oraya iner iki adım yürür yazın daha iyi olur ama kışın asla oturduğu yerden kalkmaz yemek wc dışında
Allah bundan öte yapmasın ne diyelim ...
Amin ne güzel duaSenle benzer yönlerimiz var yaşlanınca sanırım çocukluğa geri dönüyolar dün nerden duymuş kendisine söylemeceklerdide sanırım duymuş kalcam çürümüş diyor dedim anne tövbe de öyle bir şey olmaz erime olur senin kemik ölçümlerin çok güzel çıkyor Rabbim korusun öyle şey olmasın bak şükür et dedim telefonu yengeme verdi
Yaşlanınca ilgiye daha çok ihtiyaç duyular bunlar bize birer örnek kendime diyorum kendine yetebilmeyi öğrenmeliyiz yanlızlıkla vakkit geçirmeyi okumayı hobi edinmeyi bugünler için istemeliyiz öğretmeliyiz kendimize
Dün dua ettim Rabbim beni sağlıklı güzel huylu yaşlandır
Psikolojik bir şey mi yaşıyor pare yataktan kalkmak istememek normal değil.Amin ne güzel dua
Sağlıklı güzel huylu yaşlandır
Canım benim elimizden gelen hürmeti saygı ilgiyi yapıyoruz yapıyorum...
Fakat ağrıyı acıyı kendileri çekiyor canları yanıyor doktor dediki hareket yap
Yani ALLAH korusun kötü bir şey demedi ağır haplar igneler vermedi sadece hareket yapicak hepsi bu ve bizim.yerimiz müsait bahçe var
Yani ben ve kardeşlerim istiyoruz ki annem bahçede dolaşsın gezsin hareket yapsın hepsi bu kendileri için ....yoksa başımızın üstünde yerleri var❤❤
Bunları yapmayıp her sabah her akşam elim kolum belim diyorlar bu seferde üzülüyorum cidden üzülüyorum
Bizim burda hep bahçeli evler var oksijen nirvana sağlık deposu yer bunu kullanmıyor
Bugün sabah diyor ki hiç yataktan kalmasim yok anne dedim Öyle deme dedim
Aksine yataktan kalkıp bugün iki tur yürüyecem de dedim bana dedi ki
Sende belledin aynı lafı diyor
Allah korusun yattı kalkamadım düşünmesi bile çok kötü Rabbim yatana bakana güç kuvvet versin
RABBİM sağlıklarını almasın düşürmesin yatırmasın başımızdan eksik etmesin
Senin evin yuvan çocukların var benim evim yuvam çocukların annem babam biri gitse kolum kanadim kopacak ben çökecemAllah korusun
Var teyzem komsular genelde annemle yaşıtPsikolojik bir şey mi yaşıyor pare yataktan kalkmak istememek normal değil.
Yaşıtı sevdiği kimse yok mu?
Allah korusun canım başımızdan eksik etmesinAmin ne güzel dua
Sağlıklı güzel huylu yaşlandır
Canım benim elimizden gelen hürmeti saygı ilgiyi yapıyoruz yapıyorum...
Fakat ağrıyı acıyı kendileri çekiyor canları yanıyor doktor dediki hareket yap
Yani ALLAH korusun kötü bir şey demedi ağır haplar igneler vermedi sadece hareket yapicak hepsi bu ve bizim.yerimiz müsait bahçe var
Yani ben ve kardeşlerim istiyoruz ki annem bahçede dolaşsın gezsin hareket yapsın hepsi bu kendileri için ....yoksa başımızın üstünde yerleri var❤❤
Bunları yapmayıp her sabah her akşam elim kolum belim diyorlar bu seferde üzülüyorum cidden üzülüyorum
Bizim burda hep bahçeli evler var oksijen nirvana sağlık deposu yer bunu kullanmıyor
Bugün sabah diyor ki hiç yataktan kalmasim yok anne dedim Öyle deme dedim
Aksine yataktan kalkıp bugün iki tur yürüyecem de dedim bana dedi ki
Sende belledin aynı lafı diyor
Allah korusun yattı kalkamadım düşünmesi bile çok kötü Rabbim yatana bakana güç kuvvet versin
RABBİM sağlıklarını almasın düşürmesin yatırmasın başımızdan eksik etmesin
Senin evin yuvan çocukların var benim evim yuvam çocukların annem babam biri gitse kolum kanadim kopacak ben çökecemAllah korusun
Dün annemde gelene gidene çürüdüm demişVar teyzem komsular genelde annemle yaşıt
Teyzem gelir dayımın eşi yengem amcamin eşi yengem hepsi yaşıt
Gelirler tek muhabbet benim şuram agridi diğer derki şuram ağrır sanki hastalık yarışı yaparlar
Bizler kuzenler güleriz bazen bizim psikoloji bozulur onları yanlız bırakıp çıkar gezeriz
Evet o konuda genelde öyleler herhalde. Kimse kimseye geçmiş olsun demez sırayla sayarlar o da bisey mi der gibiVar teyzem komsular genelde annemle yaşıt
Gelirler tek muhabbet benim şuram agridi diğer derki şuram ağrır sanki hastalık yarışı yaparlar
Bizler kuzenler güleriz bazen bizim psikoloji bozulur onları yanlız bırakıp çıkar gezeriz
Benimde engelleyesim geldiAbime yolladım sunu engelledi beni ne var ki bunda
Var teyzem komsular genelde annemle yaşıt