Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 3 gündür yemek servisi yaparken aşırı sinir vee bunalma geliyordu şu malzemelerden almam lazım iyiymiş gdhdjdkdk
Ağrıya bişey demiyorum ben yıllardır çekiyorum çekeni anlıyorum.
Ama işin sonunda Allah korusun muhtaç olmak varsa bu insanı biraz hareketlendirmeli tabi.
Herkesin peşine dolanan bir pare var tabi ona güveniyordur belki
Hoşlanmışlarİnsanların da kameraya çekmesi
Bayılırım aşotlu çorbaya aşotu kişniş değil miAşotlu çorba yapmam lazım ama aşotu yok yalancı diye bi baharat uydurayim
Ya öyleymiş te ben o orijinal tadı alamadım geçen. Kuru atmıyordu kv ıslanmış yıkanmış kavanozda tutar hep. Bence değil yalancı aşotuBayılırım aşotlu çorbaya aşotu kişniş değil mi
Konserve gibi kavanoza basıp getirirlerdi köyden ne bilim çorbalara katardı yengem severdim.Ya öyleymiş te ben o orijinal tadı alamadım geçen. Kuru atmıyordu kv ıslanmış yıkanmış kavanozda tutar hep. Bence değil yalancı aşotu
Yok yeşili hiç bulamadım. Kuru toz gibi oluyor ya onu sevmedim.Konserve gibi kavanoza basıp getirirlerdi köyden ne bilim çorbalara katardı yengem severdim.
Direk yeşilini doğrayınca nasıl oluyor onda mı tat alamadın?
Tadım yok ezbere yapıyorum her şeyi. Ruhumun kaldıramadığı bu durumu bazıları canlı yaşıyor kahroluyorum.