- 13 Mart 2019
- 12.853
- 41.433
Hee dün akşam yaptım negatif çıktı bi yarım saat sonra gölge bi çizgi belirdi ama eski konularima baktım hep çıkıyormuş zatenBeklerken test alaydın ya gönül
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee dün akşam yaptım negatif çıktı bi yarım saat sonra gölge bi çizgi belirdi ama eski konularima baktım hep çıkıyormuş zatenBeklerken test alaydın ya gönül
3 gün ama oladabiliyor böyle :) hiç halim yok ki iş falan yapamıyorumYazmayayım dedim ama dünde buna benzer yazdın gönül. kendini yorma bu aralar kaç gün geçti test yap bi
Yok öylece duruyor heeyer çok kötü oğluma biraz bi şey yedirip etrafa bakıp geri yattım çok karnım ağrıyor oldum olcamPoğça bulaşığını yıkıyordur
Hiç iş yapmıyorum yapmak istediğini yazıyorum bi enerji gelsin diye ama bu aralar yokiş güç de yapıyor, çok rahat anlamadım dur bakalım ne yazacak gönüllll
Hee dün akşam yaptım negatif çıktı bi yarım saat sonra gölge bi çizgi belirdi ama eski konularima baktım hep çıkıyormuş zaten
Şuan bu kadar ağrım olmasa umitlenecemNeyin gölgesi işte o
Başka test var mı gönül? Benim de böyle gün geçip test yapmışlığım oldu net bir beyazlık olacak orda gölge çizgi falan değil. Ha olan da vardır belki. Şüpheli bir test bana göreYa böyle bi kaç şey üst üste geldi acaba mi dedim
Ama yok yani ilk hamileliğim de epey zor oldu o yüzden beklentim yoktu aslında
Alakasız kisilwr hamile misin diye sordu
Oğlum çok fazla kucağıma gelmek istiyor Ba düşkünlüğü arttı
Baş ağrısı yaşadığımı dün farkettim hatta bonus magn. Ic demişti
Mide yanması ve bulantısı oldu baya dün de test yaptım
Başka testim yok yaa dün eşime dedim iş dönüşü aldıBaşka test var mı gönül? Benim de böyle gün geçip test yapmışlığım oldu net bir beyazlık olacak orda gölge çizgi falan değil. Ha olan da vardır belki. Şüpheli bir test bana göre
Yani şimdi kuruma çizgisi diye bişey diyorlar ben hiç bilmem çizgi ya vardır ya yoktur.Başka testim yok yaa dün eşime dedim iş dönüşü aldı
Olmazsam yarin yine yaparım
Yarım saat sonra ki hali bu ilk hali beyazdi aslında sonra böyle ben hayalii çizgi görmeye mi başladım acaba diye fotosunu çektim
Kuruma çizgisi süresi dolunca çıkmış BonusBaşka testim yok yaa dün eşime dedim iş dönüşü aldı
Olmazsam yarin yine yaparım
Yarım saat sonra ki hali bu ilk hali beyazdi aslında sonra böyle ben hayalii çizgi görmeye mi başladım acaba diye fotosunu çektim
İyice de sevdiiiz öptüüüz birbirinizi ha
Açılınnn topiğinn ebesi geldiiiiAbla ben test konusunda aklı selim biri değilim çok fazla yaptım zamanında o yüzden dün akşam yaptım yarım saate bekleme çizgisi çıktı büyük ihtimal negatif ama bi havaya girdim
He öyleymişKuruma çizgisi süresi dolunca çıkmış Bonus
Bi serum taktıramadım sana içimde kaldı
Açılınnn topiğinn ebesi geldiiii
Yarın sabah ilk idrarınla yap canımmm inşallah gönlüne göre olsunnn
Bir gün ola ki denk gelirsek sana hayatının en güzel sarı serumunu yapacağım bonusumBi serum taktıramadım sana içimde kaldı
Bir gün ola ki denk gelirsek sana hayatının en güzel sarı serumunu yapacağım bonusum
Ben test prof olmuştum 2020 de kk da o kadar konu açmışım ki AllahimmmYani şimdi kuruma çizgisi diye bişey diyorlar ben hiç bilmem çizgi ya vardır ya yoktur.
Tekrarla emin ol inşallah
Galiba gerek kalmayacak canım benim yolcu gelmek üzere
Açılınnn topiğinn ebesi geldiiii
Yarın sabah ilk idrarınla yap canımmm inşallah gönlüne göre olsunnn
Ben test prof olmuştum 2020 de kk da o kadar konu açmışım ki Allahimmm
O yüzden kuruma çizgisi büyük ihtimal