- 13 Mart 2019
- 12.853
- 41.433
Ayy bende serum istiyorum yaa şuan gerçekten serum lazım bana benceBir gün ola ki denk gelirsek sana hayatının en güzel sarı serumunu yapacağım bonusum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy bende serum istiyorum yaa şuan gerçekten serum lazım bana benceBir gün ola ki denk gelirsek sana hayatının en güzel sarı serumunu yapacağım bonusum
Hem hcg hem ovulsayon toplu testler alırdımOoo tecrübelisin o zaman ben susarım
Çok şükür geçmiş o günler canımHem hcg hem ovulsayon toplu testler alırdım
Ay sonunda kafayı yerdim
Deli dolu gunlerdi
Amin amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin en hayırlı güzel zamanlardaÇok şükür geçmiş canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ay gönül okurken heyecanlandım sonra geliyor gelmekte olan yazmışsınAmin amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin en hayırlı güzel zamanlarda
Beklemek zor çok zor
Benimde bi yanım çok istiyor çocuğum olsun diyorum sonra daha yaşım küçük kendimi zor idare ediyorum diyorum
Hayatta çok zor
İyi anne baba olabilecek miyiz ? Diye düşünüp duruyorum bilmiyorum amaaann Allahım hayırlı zamanda nasip etsin
ekimde 27 olucam
Amin, Allah razı olsun canım benimTiniminimavihanim
Gonulmeyvesi
Hayalkuran
C Capanin Gururu Teyom
RABBİM sizlere ve isteyen herkese katından salih ve saliha evlatlar nasip eylesin canlar. Hayırlı zamanda hayırlısıyla kolaylıkla afiyetle İnşaAllah
Nerelerdesiniz, siz efenimm ilk zamanlarımda çok görüyordum bu topikte, şimdi yoksun.Amin, Allah razı olsun canım benim
aaa var ama yaaa bana mi öyle geliyorYa böyle bi kaç şey üst üste geldi acaba mi dedim
Ama yok yani ilk hamileliğim de epey zor oldu o yüzden beklentim yoktu aslında
Alakasız kisilwr hamile misin diye sordu
Oğlum çok fazla kucağıma gelmek istiyor Ba düşkünlüğü arttı
Baş ağrısı yaşadığımı dün farkettim hatta bonus magn. Ic demişti
Mide yanması ve bulantısı oldu baya dün de test yaptım
bence de ben 28 de evlendim 30 şuan mesela gez gezebildiğin kadar bnce en güzeli biliyomsn bnm imkanm olsa dha cok il gezerdimekimde 27 olucam
"Sen nereliydin?" Yükleniyor ...