golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 33
Nolduki lorayaLoranın numarası var mıydı kimsede merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nolduki lorayaLoranın numarası var mıydı kimsede merak ettim
Geçmiş olsun efser inşallah iyi geçer çabuk sağlığına kavuşur annenAnnemi melekeyte bel fıtığından ameliyata almışlar yaşı ileri doktorda sinirlere baskı çok diye şu an ameliyata girmiş dualarınıza talibim
Oğlu rahatsızdı bugun sonucu belli olacaktı.Nolduki loraya
Daha doğrusu boğazından parça alınacaktı bugun.Nolduki loraya
İnşallah ayşen birden olmaz canım hele de giden kişiyle bağın kuvvetliyse sarsıyor insanı.Allah razı olsun hepinizden iyi ki varsınız kızlar
Hastalara acil şifalar diliyorum bir an önce toparlanalım hep birlikte inşallah ruhen ve bedenen
Yaa hiç haberim yok inşallah iyidirDaha doğrusu boğazından parça alınacaktı bugun.
Sonucu sonraydı sanırım. Öyle olması lazım.
Allah hayırlısıyla kalıcı şifalar versin, haber gelir elbet bakalım
Haklısın abla birden olmuyor babamı da 10 sene önce kaybetmiştim bi amcam vardı o da gitti garip hissediyorum. Daha iyiyim çok şükür ilk güne göre Rabbim güç veriyor gerçektenİnşallah ayşen birden olmaz canım hele de giden kişiyle bağın kuvvetliyse sarsıyor insanı.
Nasıl daha iyi misin sen?
Bende iki yaş sendromuna yoruyordum.Benim kızda da aşırı sinirlilik her şeye ağlama falan var ben 2 yaş sendromuna yormuştum belki bu da etkiledi
Geçmiş olsun ablacım Rabbim acil şifalar versin.Dua eden Allah razı olsun
Annem ameliyettan çıkmış servise almışlar çok şükür
Yaa geçmiş olsun canım. Neyseki daha iyiysin.Dün akşam baygın bi şekilde uyumusum ama gece kalktığımda cok kötüydüm.bi ara lavobaya kalktigimda bayılacaktim.üstümü oglum kac kat örttü ama hala üşüyordum
Parol ve katarini dönüşümlü ictim.grip ilacida ictim bugün iyice terleyince kendime geldim
Ter atmayinca gecmiyor ya
Bugün hic bi iş yapmadim.yemegide dışardan söyledim. Bol bol yattim.zaten hasta olmazsam hic dinlenmeye almam kendimi.
Sero kim?Seronun durumu burnumun direğini sızlattı. Seni unutmaya ömrüm yeter mi
Haklısın abla birden olmuyor babamı da 10 sene önce kaybetmiştim bi amcam vardı o da gitti garip hissediyorum. Daha iyiyim çok şükür ilk güne göre Rabbim güç veriyor gerçekten
Kürkmantolusero diye bir arkadaş vardı bu topiğe de yazardı önceden sonra adını değişip KürkmantoluS yapmıştı.Sero kim?
Şunun bi 10 dakikasını izledim temizlik yapma isteğim arttı
Aa ben bu ismi hatırlıyorum Kaç yaşındaydı oğlu hastalandı mı ki?Kürkmantolusero diye bir arkadaş vardı bu topiğe de yazardı önceden sonra adını değişip KürkmantoluS yapmıştı.
Geçtiğimiz ay oğlunu kaybetti onun acısına içleniyoruz ara ara.