- 11 Nisan 2007
- 83.142
- 482.578
Yok ya insülin için dr un verdiği işte glifixGeçmiş olsun bonusum. Çok mu içtin ilaç ağır miydi ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya insülin için dr un verdiği işte glifixGeçmiş olsun bonusum. Çok mu içtin ilaç ağır miydi ki
Bana da içtiğim ilacın yan etkisi olabilir demişti doktor. Bence de seninki ilaçtan gibi duruyorYani düşünüyorum ben Ramazanın içinde böyle değildim son iki haftadır kafam böyle ilaçla tam örtüşüyor vakti ama tek sebep o değildir.
Ben yıllardır düzenli hacamata alışığım ihmal ettim bi hüpletsinler kafamdan ayy
Ne güzel olurduYakın olsak valla gelirdim
Ay Gönül sabah yapsan yetişmez mi ? Saat kaç oldu yoğun bi gün geçirmişsin bideİlk olarak peynirli.citir börek
Başlangıç 00:53
Evet ama yetişmez yaa evin yarısı duruyor temizlenecekAy Gönül sabah yapsan yetişmez mi ? Saat kaç oldu yoğun bi gün geçirmişsin bide
Canım ya Allah şifa versin bonusum seninkiler çok küçük değil. Yardım istesen yapmıyorlar mı? Hasta hasta mutfağın içinden geçmişsinİyi akşamlar
Yoğun bir gündü 1 saat oluyo eve geleli.
Mutfak feci halde yiyip koymuş çocuklar.
Bugün baş dönmesi tansiyon düşmesinden çok sıkıntım oldu arabada.
Kafamdaki ağırlık geçmiyor yarın sabah hacamata gidicem inşallah.
İlacın yan ektisi de olmuş olabilir de yani geçmedi mi 10 gündür etkisi bilmiyorum.
Canım ya Allah şifa versin bonusum seninkiler çok küçük değil. Yardım istesen yapmıyorlar mı? Hasta hasta mutfağın içinden geçmişsin
Bikaç gün yoksa hazırlık için niye zor olanı seçtin kuzum canına yazık eşine süpürttür bari eviHerkese hayırlı sabahlar diliyorum
Hasta olanlara Rabbim şifa versin
Ben yatmaya gidiyorum sarma da tamam
İnşaAllah uyuya kalmam
Geçmiş olsunİyi akşamlar
Yoğun bir gündü 1 saat oluyo eve geleli.
Mutfak feci halde yiyip koymuş çocuklar.
Bugün baş dönmesi tansiyon düşmesinden çok sıkıntım oldu arabada.
Kafamdaki ağırlık geçmiyor yarın sabah hacamata gidicem inşallah.
İlacın yan ektisi de olmuş olabilir de yani geçmedi mi 10 gündür etkisi bilmiyorum.