- 11 Nisan 2007
- 83.141
- 482.570
Benim de gözümden uyku akıyor bekliyorum 12 olsun uyuyum diye tel çaldı dirildimAnaa sen diyince farkettim gerçekten 12 olmuş saat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de gözümden uyku akıyor bekliyorum 12 olsun uyuyum diye tel çaldı dirildimAnaa sen diyince farkettim gerçekten 12 olmuş saat
bir tek çamaşır attım bitmek üzere her yer herde duruyor. Hadi gel gidelim biraz dolanalimAnaa sen diyince farkettim gerçekten 12 olmuş saat
Geçmiş olsun. Anı hareketle falan mı oldu acaba bi andaBenim kızın boynu tutulmuş
Satranç turnuvasına gitmişti yanında değilim
Ağlamış şimdi iyi dedi öğretmeni ama içim rahat etmiyor
Elimden dutun sürükleyinbir tek çamaşır attım bitmek üzere her yer herde duruyor. Hadi gel gidelim biraz dolanalim
Bende 12 yi bekliyorum uyumak için inşallah kız hemen uyur daBenim de gözümden uyku akıyor bekliyorum 12 olsun uyuyum diye tel çaldı dirildim
Hacamat sonrası bir uyku basıyor Allah çocuklara versin onuBende 12 yi bekliyorum uyumak için inşallah kız hemen uyur da
Hadi hep birlikte kalkalımElimden dutun sürükleyin
Saat 5 de geleceklerNe zaman gelicek geçmiş olsun
Sürekli oturup bir noktaya baktığı için oldu sanırım şimdi öğlen arası konuştum hareket edince ağrıyor oturunca geçiyor diyorGeçmiş olsun. Anı hareketle falan mı oldu acaba bi anda
Saat 5 de gelecekler
Sürekli oturup bir noktaya baktığı için oldu sanırım şimdi öğlen arası konuştum hareket edince ağrıyor oturunca geçiyor diyor
Krem ve buz uygulamışlarSabit tutar biraz varsa bulabilirse bir tülbentle bağlasalar destek olur belki sıcak tutar
Uyuyalım herkes uyumalıBenim de gözümden uyku akıyor bekliyorum 12 olsun uyuyum diye tel çaldı dirildim
Ne yiyon içiyon acabaBen hala misafirlikteyim o yüzden üzülerek maratona katılamıyorum
Yoksa hemen kalkardım bilirsiniz
Sesli güldümAblamla gittik biz iki bacı birbirinden sağlıklıyız kadın bana diyoki başın tamamen tıkalı ablam diyoki o mu daha çok tıkalı ben mi hshahaga dedim sensin tamam
Geçmiş olsun naneSaat 5 de gelecekler
Sürekli oturup bir noktaya baktığı için oldu sanırım şimdi öğlen arası konuştum hareket edince ağrıyor oturunca geçiyor diyor
Ben kısmen tıkalıymışım o hepten ya anlatılmaz yaşanır hahahahaSesli güldüm