- 8 Aralık 2011
- 44.094
- 154.069
Buluşalım ora nireİşin bitsin canım ben eline ayağına dolaşmayayim bugünlerde çok açım masraf olur
Senlen hacibayramda buluşalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buluşalım ora nireİşin bitsin canım ben eline ayağına dolaşmayayim bugünlerde çok açım masraf olur
Senlen hacibayramda buluşalım
Kız ulusta büyük cami var ya kalenin orda. Hamamönü var yakında közde kahvesi çok güzel oluyor orayaada giderizBuluşalım ora nire
Biliyommmmm orayı olar o zamanKız ulusta büyük cami var ya kalenin orda. Hamamönü var yakında közde kahvesi çok güzel oluyor orayaada gideriz
Modelin ney bende makinamın modelini yükselteceğimEvet ama çok kısa diğer makinalar için yarım saat videolar çekmişler
Dün kızımın bi tane daha bebeğinin elbisesini diktim. Benim çocuklar makinadan çok memnun
C440 canım . C430 da var, o mekanik onu da çok öneriyorlar.Modelin ney bende makinamın modelini yükselteceğim
BakemC440 canım . C430 da var, o mekanik onu da çok öneriyorlar.
Aralarındaki fark c440 ın dijital olması. Bi de desen sayılarında ve yazı yazma sayılarında farklılık var.
Geçmiş olsun. Yavrum üzülem mi gülem mi bilemedimHicbisi yapmadım çocuklar topladı evi, eşimde yalandan supurdu beğenmedim. Başım çok ağrıyor akşamdan beri yaprak dökümü hayriye gibi yatıyorum
Bende iki makine çamaşır yıkadım serdimHicbisi yapmadım çocuklar topladı evi, eşimde yalandan supurdu beğenmedim. Başım çok ağrıyor akşamdan beri yaprak dökümü hayriye gibi yatıyorum
Cidden çok isterim, neden olmasın, olsun bir gün inşallah.Pinhan Bi gün olur kız niye olmasın yakın miyiz bilmiyorumda yakınsak efsane olur
Gul kızGeçmiş olsun. Yavrum üzülem mi gülem mi bilemedim
İnşallah nasip olurCidden çok isterim, neden olmasın, olsun bir gün inşallah.
Hacı bayrama ben de gelirim
Her yere gelirim
Şimdi bayağı yağıyor mübarek bekleseydin benim gibi iyice çamur goturseydiTükendim oyh
Camları sildim.
O kadar çok cam sildim ki, sanki hala siliyorum.
Leş gibiydi.
Şimdi de yağmur atıyor.
Atsın banane, temize yağsın.
Ben temizlemişim, perdeleri temiz temiz asmışım.
Yaa çok iş yaptık, tek tek yazamıcam yorgunum.
Şimdi de yoldayım hazır yemeğe gidiyorum.
Elim kolum tutmuyor, orda uyumazsam iyidir
Temizlik güzel şey azizim.
Güle güle kirlenelim.
Efser çok güzeldi napabilirim gözüm görmüş beğenmişÇicek bitti ağaç kusur kaldı
Yok kız kesildi azcık yağdı.Şimdi bayağı yağıyor mübarek bekleseydin benim gibi iyice çamur goturseydi