- 8 Aralık 2011
- 44.094
- 154.069
Hani yanı ağaç bırakalım doğasında kalsın özgür olsunEfser çok güzeldi napabilirim gözüm görmüş beğenmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hani yanı ağaç bırakalım doğasında kalsın özgür olsunEfser çok güzeldi napabilirim gözüm görmüş beğenmiş
Ellerine sağlık annem geldi aklıma yün dökerdi balkona sopayla döverdi bi güzel sonra uykuda yorgunluk çıkıyor demek elim gece sopalıyornuş gibi gidiyordu derdi, sanki hala siliyorum.
Evcil bunlarHani yanı ağaç bırakalım doğasında kalsın özgür olsun
O kadar çok makina baktım ki bıktım bakmaktan . Biraz da sen bak
Benim alışverişe sabrım yok En iyisi hazıra konamO kadar çok makina baktım ki bıktım bakmaktan . Biraz da sen bak
Ayrıntıya düşkün bir kocam olduğu için çok şanslıyım çünkü o son araştırmaları yapıp kararı verir çünkü ben çok kararsız olduğum için eve gelince pişman olma ihtimalim % 100Benim alışverişe sabrım yok En iyisi hazıra konam
Ben alır çıkarım kocam zaten canına minnetAyrıntıya düşkün bir kocam olduğu için çok şanslıyım çünkü o son araştırmaları yapıp kararı verir çünkü ben çok kararsız olduğum için eve gelince pişman olma ihtimalim % 100
O videodaki çiçekten var komacanBence çiceğe razı olsun
Olmazsa ağlalarsınO videodaki çiçekten var komacan
Ne ilacı almıştın bonus ? Geçmiş olsunİyi akşamlar
Yoğun bir gündü 1 saat oluyo eve geleli.
Mutfak feci halde yiyip koymuş çocuklar.
Bugün baş dönmesi tansiyon düşmesinden çok sıkıntım oldu arabada.
Kafamdaki ağırlık geçmiyor yarın sabah hacamata gidicem inşallah.
İlacın yan ektisi de olmuş olabilir de yani geçmedi mi 10 gündür etkisi bilmiyorum.
Geçmiş olsun bonusum. Çok mu içtin ilaç ağır miydi kiİyi akşamlar
İlacın yan ektisi de olmuş olabilir de yani geçmedi mi 10 gündür etkisi bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun abla yorma kendini dinlen geçer inşallahİyi akşamlar