- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geleni karşılayan illa müdavim biri olur karşı yatağı bana ayir
Belim sanki ortadan ayrılıyor
Baş ağrısı bugün de beni vurdu midem de bulanıyor
Tansiyonum da düşük
Öğlene kadar çok iyiydim bir sürü işte yaptım
Allah a emanet olun
İyi akşamlar kızlar
Cok geçmiş olsun Allah şifa versinBenim de amcam yoğun bakımdaymış kızlar bi dua ederseniz çok çok sevinirim
Geçmiş olsun aysen. Rabbim acil şifalar versin inşallahBenim de amcam yoğun bakımdaymış kızlar bi dua ederseniz çok çok sevinirim
Geçmiş olsun Allahım Şafi ismiyle şifa versin inşAllahBenim de amcam yoğun bakımdaymış kızlar bi dua ederseniz çok çok sevinirim
Geçen gün ben de böyle gördüm hatta çok şaşırdım.Eki Görüntüle 3419313 böyle bisi normal mi ya doğru mu ki
Bonus canım nasıl oldun?
Çok şükür iyiyim bonusum çay içiyorumCAnım benim iyiyim sağolasın sen nasılsın?
Bütün odaları süpürdüm
Oyuncakları topladım
Pazardan aldıklarımızı yerleştirdim
Heryerin tozunu aldım
1 sepet çamaşır katladım yerleştirdim
Bulaşık makinesini yerleştirdim çalıştırdım
Mutfağı topladım küçük dolabı boşaltıp sildim
Bikaç parça dikiş yaptım
Ben de bi çay daha aldım bugün geç yemek yedik geç yattı çocuklar.Çok şükür iyiyim bonusum çay içiyorum
Bu tozlar bizi de etkiledi sanırım gündüz kendimi berbat hissediyordum da çok şükür akşama doğru düzeldim.
Öyle valla. Ben yine çok değilim ama eşimi baya etkiledi , kaç gündür kendine gelemedi. Allah sonumuzu hayır etsin .Ben de bi çay daha aldım bugün geç yemek yedik geç yattı çocuklar.
Zar zor bi çamaşır katladım mutfak duruyor başım uyuşuk Allah beterinden korusun bu miskin haller iyi değil