Kizlar haberler iyi Allah a hamd olsun
Hoş geldin pareHahahahaha sen böyle deyince gözümde kırmızı çarptılar uçuştu
Çok şükür canımKizlar haberler iyi Allah a hamd olsun
Ay bu beeenBazaya yorgan kaldırayım dedim açmışken bi düzenleme ihtiyacı oldu oy omuzlarım koptu ya ürkek ceylan gibi titririm şu an hahahaha
Acil kol çalışmayı ekliycem inşallah yürüyüş sonrasına hazır ısınmışken
Adi ne senin ilacın. Bi tanesi baya zayıflatıyormuş benimki ondan değilİşte bayramdan beri adapte olmaya çalışıyorum daha iyiyim şükür ilaca başladım boşa kullanmış olmamalıyım
Bu arada bdv ye günlük en az 10 yorum yapan ben o Konuya yorum yapmamışımHoş gördüm ❤❤❤
Kırk yılın başı Bdv ye girdim yazık askere sevgilisi gitmiş teselli edeyim dedim mapusa düştüm
Ahahahah ay ablaa
Sen hic merak etmeHadi çarpı verinde görem kizimmmm
Bakın ben tul takicam ve evim piril pırıl oldu ❤❤⚘
Aktif Lora @Bonus
Eki Görüntüle 3417991
Geçmişin intikamı çok hırslıHem kıyamam deyip hem çarpılarım merak etme
Derken bonus içime bir ürperti geldi
Bilmiyorum henüz haber alamadım annesine mesaj attım ama dönmedi dahaçikti mi amelyat nasıl geçti canım
Gözün aydınKizlar haberler iyi Allah a hamd olsun
Onu diyorum işteAhahahah ay ablaadoğudakileri saymazsak ben açıyorum herkesten önce
Ay çok güldüm yaaaOnu diyorum işteyarım saat önce iftar edip gelip buraya yazdın eee bizde sana yetişeceğiz diye çabuk çabuk yedik
salatanın en lezzetli yerini bile yiyeyemedi yazıkLidlaylim
Valla ya ağız tadıyla kalan salatayı yiyemiyorum
Ay çok güldüm yaaaben orayı kaçırmışım salata mi yiyemedi kiz
Bende bi haydaydım sweetin yüzünden alelacele yedim hep bi hışımlabuyur mesajlardan buldum loraaaa
Hele hele ne buldumAllah aşkına bi helal yemek yiyelim ha
Onu diyorum işteyarım saat önce iftar edip gelip buraya yazdın eee bizde sana yetişeceğiz diye çabuk çabuk yedik
salatanın en lezzetli yerini bile yiyeyemedi yazıkLidlaylim
Ay çok güldüm yaaaben orayı kaçırmışım salata mi yiyemedi kiz
Ayyy evet yaabuyur mesajlardan buldum loraaaa