Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben her şeye varım bonusummpenyez83 penyezim akşamları mutfak tiki gibi spor egzersiz tikini aktif edelim olur mu
Hahahahaha ver kız carpiyi bak aynı yorum 4 kez gitmiş yaz kırmızı carpiyiYa mutfağı toplu olmayanlara çarpı versek lorayla ben bi hevesimizi alsak nolur ya hahshahaha
YettimPinhan nerdesin acabası
Yemek yiyemedi millet yahuuu gelip buraya yazacağım diye amaaa hep sweetgirlcandy yüzündenParişim diycek ki ben toplamıyor muyum hahshsha MssPARE akşamları başta ben olmak üzere mutfak toplamak zor gelenler oluyordu dedik toplu diye herkes yazarsa biz de motive oluruz.
Bayadır akşamları böyle yazıp tik koyuyoruz yanına.
Hele mübarek Ramazanda görecektin burayı göz gözü görmedi iftar sonrası tiklerden
Sende benim mutfağı haftasonu görmelisin öküz yavrusunu kaybetse bulamaz oyle karışıyor anlatamamParişim diycek ki ben toplamıyor muyum hahshsha MssPARE akşamları başta ben olmak üzere mutfak toplamak zor gelenler oluyordu dedik toplu diye herkes yazarsa biz de motive oluruz.
Bayadır akşamları böyle yazıp tik koyuyoruz yanına.
Hele mübarek Ramazanda görecektin burayı göz gözü görmedi iftar sonrası tiklerden
Perde işi halledilmiş ha Pariş.Hadi çarpı verinde görem kizimmmm
Bakın ben tul takicam ve evim piril pırıl oldu ❤❤⚘
Aktif Lora Bonus
Eki Görüntüle 3417991
Yok Kuzum bu oturma odası tülü sabah makineye attımPerde işi halledilmiş ha Pariş.
Hadi güle güle kullan
Sende benim mutfağı haftasonu görmelisin öküz yavrusunu kaybetse bulamaz oyle karışıyor anlatamam
Erken giderlerse geceye kadar temizliyorum ertesi güne kalırsa sabah erkenden kalkıyorum öğleye anca bitiyor sadece mutfak
.
Hem kıyamam deyip hem çarpılarım merak etmeKıyamam ben seni çarpılarım hiç merak etme sen
çikti mi amelyat nasıl geçti canımÇok sağolun kızlar
Bak saat tam sabah 10 daHem kıyamam deyip hem çarpıklarım merak etme
Derken bonus içine bir ürperti geldi
Mesaj alındıBak saat tam sabah 10 da