- 13 Mart 2019
- 12.853
- 41.437
Unuttum şimdi alayım sağol canımGonulmeyvesi aldın mı magnezyum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Unuttum şimdi alayım sağol canımGonulmeyvesi aldın mı magnezyum?
Baş ağrısı olunca da alırım ben Ender Saraç demişti özellikle lodoslarda olan baş ağrısına magnezyum çok iyi gelir diye.Unuttum şimdi alayım sağol canım
Böyle bazı ince düşünceler gösterilmedigi zaman kalbim çok kırılıyor..Okuldan yeni geldim 23 nisan içim pano hazırladık 1.5 saat müdürümüz bir tşk bile etmedi.
Yemek ayarlayıp tekrar çıkıcam
Bizde hissetmedik haberlerde gördümAaa bizde sallandık mı acaba hissetmedik hiç ben
iyim canım nolsun küçük bi pürüz çikti gebeliğimle ilgili sağlık sorunu onla ilgileniyorum siz nasılsınız iyi misinizHappen94 nasılsın canım
Allah şifanı versin zararsız atlat inşallahiyim canım nolsun küçük bi pürüz çikti gebeliğimle ilgili sağlık sorunu onla ilgileniyorum siz nasılsınız iyi misiniz
Allah şifa versiniyim canım nolsun küçük bi pürüz çikti gebeliğimle ilgili sağlık sorunu onla ilgileniyorum siz nasılsınız iyi misiniz
dua edin olur mu canlarAllah şifa versin
Evet şuan hazırlanıyorum dua edin benim icin kızlar herşey yolunda gitsinMssPARE parecim kolay gelsin dişçiye gidicekmişsin
Benim dünden beri geçmeyen baş ağrımı sebebi bumu acabaBaş ağrısı olunca da alırım ben Ender Saraç demişti özellikle lodoslarda olan baş ağrısına magnezyum çok iyi gelir diye.
Gerçekten fayda ediyor
Migrenin var mı bu havalar benim migreni tetikler hepBenim dünden beri geçmeyen baş ağrımı sebebi bumu acaba
Ense kökünden dogru
Geçmiş olsun Allah şifa versin sağlıkla atlat inşallahdua edin olur mu canlar
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahdua edin olur mu canlar
Yok canım ama alerjim varMigrenin var mı bu havalar benim migreni tetikler hep
Allah şifa versin hersey yoluna girsin inşallahdua edin olur mu canlar
kolaylıkla geçsin geçmiş olsunEvet şuan hazırlanıyorum dua edin benim icin kızlar herşey yolunda gitsin