- 1 Aralık 2021
- 12.028
- 40.352
- 34
Gelecek sene kurs varsa gideyim o zaman el işi yapıyorum kendi dantellerimi masa örtüsüne felan eklerim en azından senin gibi elbise felan yapamam amaKız niye yapmayasin bak irem e kur an kursu için elbise dikiyorum şimdi. Kalip vardı kestim dikiyorum :) kalip olduktan sonra kesmek çok kolay :) Eki Görüntüle 3415804
Marudermin temizleyicisi ve asitli tonik çok iyi geldi yağlanmaya hiç parlama olmuyor artık.
Toniği her gün kulllanmayacağım 3 gün kullanırım geri kalan günlerde gül suyu çay ağacı yağı ile tonikleme yapıcam
maşallah kızlar ne güzel kendinize bakıyosunuz ben sadece yüz kremi ve güneş kremi kullanıyorum. cildim yağlı deil orta bişeBende kahve telvesiyle yüzüme ve ellerime bakım yapıyorum ( hafta da en az 2 kez )
Ben pek birşey yapmıyorum aslındamaşallah kızlar ne güzel kendinize bakıyosunuz ben sadece yüz kremi ve güneş kremi kullanıyorum. cildim yağlı deil orta bişe
koltuk altı şeysi nekiAktif Lora Lorik, tavsiye ettiğin evvahe koltuk altı şeysini aldım o zaman hemen.
O günden beri kullanıyorum.
Yaa harika bişey ama yaa, inanılmaz memnun kaldım.
İnstagram fenoları gibi abartıcam ama gerçekten hakkını vermişler maşallah.
Çok beğendim haa.
Teşekkürler canım, vesile oldun.
maşallah kızlar ne güzel kendinize bakıyosunuz ben sadece yüz kremi ve güneş kremi kullanıyorum. cildim yağlı deil orta bişe
Yaparsın olur olur dantel ören onu hayli hayli yapar :)Gelecek sene kurs varsa gideyim o zaman el işi yapıyorum kendi dantellerimi masa örtüsüne felan eklerim en azından senin gibi elbise felan yapamam ama
Alintilardan baktım:) tesekkur ederim :)Limonsuzzcay sormuştu canım
Eline sağlıkBiber dolması yapıyordum, iç harcını dengeleyememişim yaprak çıkardım sarma sardım
Bu benim için büyütülmesi gereken bir vaka arkadaşlar, ben yaprak sardıysam tebrik beklerim.
Bi maşallahınızı alırım
Sanayi makinalarında Juki güzel. Öyle olunca ev tipinde de kalitelidir diye düşündüm . Buraya attığım modeldeki özellikler de baya iyi .Juki hiç kullanmadım görmedim de araştırdigım dönemde de singer den daha iyi olduğunu öğrendim videolardan . kursta kimse de de yok ki sorayım. Takip ettiğim bir influencer var onda sanayi tipi var ev tipi yok
VuhuuuuuBiber dolması yapıyordum, iç harcını dengeleyememişim yaprak çıkardım sarma sardım
Bu benim için büyütülmesi gereken bir vaka arkadaşlar, ben yaprak sardıysam tebrik beklerim.
Bi maşallahınızı alırım
Buraya attigini görmedim de ..dijital olup özellik arttıkça bazı makinalarin arızaları da çok olabiliyor onu da düşün..Sanayi makinalarında Juki güzel. Öyle olunca ev tipinde de kalitelidir diye düşündüm . Buraya attığım modeldeki özellikler de baya iyi .
Hiç yorum yok ben bur ara bakarım ama dijital olmaması iyi bence dijitallerin tamiri de zor oluyor ..mesela benimki eski makina parçası zor bulunuyor tamiri onun da pahalı aynı arabalar gibiJuki Hzl 353 DikiÅ Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Juki Hzl 353 DikiŠMakinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Tenceresiz kaldim anne bak bu