- 13 Mart 2019
- 12.853
- 41.433
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız aslında yemin ettim ama işte yakalandıkUslan artık deli gönül
Benim de bulaşık makinesi ni boşaltmam lazım yemek yapmak da ramazan sonrası zor gelmeye başladı sankiNeyse kalkıp hızlıca işlerimi halledeyim
Ne yemek yapsam.bilmiyorum
Benimde bualsik makinesi temiz boşaltmam lazımBenim de bulaşık makinesi ni boşaltmam lazım yemek yapmak da ramazan sonrası zor gelmeye başladı sanki
Yoğurtlu bir çorba yapacağım soğuk çorba iyi olur yanına da kısmet artıkBenimde bualsik makinesi temiz boşaltmam lazım
Bide kaatalanacak ve yıkanacak camasirlar var
Yemek ne yapsam hic bir fikrim yok
Tarhana çorbası pisirdimYoğurtlu bir çorba yapacağım soğuk çorba iyi olur yanına da kısmet artık
Eşim kirniş(Çırdıngış ) istiyor ama buzlukta bitmiş oğlan uyursa yaparımTarhana çorbası pisirdim
Tam nicki neydi yaÇok güzel özellikleri limonsuz bu marka da hep terzilerde falan olur.
Miniğe bi at istersen o baksın aktif dikiş yapıyor daha iyi anlar
Tenceresiz kaldim anne fikrine ihtiyaç varTam nicki neydi ya
Normalde singer bakıyordum ama bunun özellikleri çok hoşuma gitti. Bi de singer de çok model var kafam gerçekten çorba oldu .
Sordum canım özelden yazıştık sağolTenceresiz kaldim anne fikrine ihtiyaç var
Bende annemden dolayı bir hevesliyim ama beceremem diye hiç düşünmedim dikiş makinesi almayıTam nicki neydi ya
Normalde singer bakıyordum ama bunun özellikleri çok hoşuma gitti. Bi de singer de çok model var kafam gerçekten çorba oldu .
Juki hiç kullanmadım görmedim de araştırdigım dönemde de singer den daha iyi olduğunu öğrendim videolardan . kursta kimse de de yok ki sorayım. Takip ettiğim bir influencer var onda sanayi tipi var ev tipi yokTenceresiz kaldim anne fikrine ihtiyaç var
Kız niye yapmayasin bak irem e kur an kursu için elbise dikiyorum şimdi. Kalip vardı kestim dikiyorum :) kalip olduktan sonra kesmek çok kolay :)Bende annemden dolayı bir hevesliyim ama beceremem diye hiç düşünmedim dikiş makinesi almayı
Limonsuzzcay sormuştu canımJuki hiç kullanmadım görmedim de araştırdigım dönemde de singer den daha iyi olduğunu öğrendim videolardan . kursta kimse de de yok ki sorayım. Takip ettiğim bir influencer var onda sanayi tipi var ev tipi yok
Aynen alışmışız ya garip geliyor.Onlara köpürsün diye ayrıca bir şeyler konuyor zaten