Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canım benimAktif Lora Lorik, tavsiye ettiğin evvahe koltuk altı şeysini aldım o zaman hemen.
O günden beri kullanıyorum.
Yaa harika bişey ama yaa, inanılmaz memnun kaldım.
İnstagram fenoları gibi abartıcam ama gerçekten hakkını vermişler maşallah.
Çok beğendim haa.
Teşekkürler canım, vesile oldoldun
Ay güldüm. 7 gün duş almayanları dusunmuslerdirgdjdkdkld7 güne kadar etkili yazıyor gülüyorum her gördüğümde ya hahahaha neden 7 günlük performans bekliyelim ki
Kutlayın tabii canimm ben 3 gün sivi beslenmeye geçiş yaptım.bugun saat öğlen 12 itibariyleDoğum günü kutlamayalım mı
Maşallah sana canimm bende cumaya kadar kadar sivi takilicam detoks gibiBen başladım gönül 2 gündür iyi gidiyor inş böyle devam eder
Yani pasta yedim ama oturmadim da diyorsun maşallah çok iyi yaaŞunu da koyayım
Ayyy nasıl dayanacaksinMaşallah sana canimm bende cumaya kadar kadar sivi takilicam detoks gibi
Hangisi ooo bende bu hafta aldım bitane sonunda buldum galibaa de....tak diye bi marka kız yazılması yasak mı emin olamadımAktif Lora Lorik, tavsiye ettiğin evvahe koltuk altı şeysini aldım o zaman hemen.
O günden beri kullanıyorum.
Yaa harika bişey ama yaa, inanılmaz memnun kaldım.
İnstagram fenoları gibi abartıcam ama gerçekten hakkını vermişler maşallah.
Çok beğendim haa.
Teşekkürler canım, vesile oldun.
Yediklerime sayicam midemi rahatlaticamAyyy nasıl dayanacaksin
Ben dayanamiyorum yaa.2 gundur az yemeye çalışıyorum. Az dedigim börek li kekliYediklerime sayicam midemi rahatlaticam
Çok zor olmaz yaa mesela çorba içerim 2 3 kase
Bende nivea kullanırdım onun temiz kokusu hiç.yok ama almıyorum kaç aydırYapacak bir şey yok 6 aydır bilerek hiç bir boykot ürününü almadım böyle de devam edicem
Bende bunun rolonunu aldım mor kapaklıŞundan memnunum ben de bunu kullanıyorum koku asla yok.
Ama ıslaklık baya var. Lacivert feracede baya belli oldu sinirim bozuldu.
Aliminyum falan razıyım 3 ay kullanıcam senede.
Tereson sipariş ettim gelir yarına falan
Var ya yemenin sonu.yok ve karbonhidrat yedikçe acıkıyor insan bi kere açıldı mı o yol devamı geliyorBen dayanamiyorum yaa.2 gundur az yemeye çalışıyorum. Az dedigim börek li kekli
Basim dönüyo gibi bi mutsuzluk
Bim Gürdal ayni şeyO domestosu zaten almazdım pahalı diye nadiren indirim vs olursa denk gelirse ayda yılda bir.
Artık mümkün değil
Insallah başarırsın canim bende o irade yok malesefVar ya yemenin sonu.yok ve karbonhidrat yedikçe acıkıyor insan bi kere açıldı mı o yol devamı geliyor
Ben kaç gündür ne.yesem hep eksik.gibi
Yani ne yemek istediğimi de bilmiyorum yiyorum ama doymuyorum gibi de değişik.bi sürece girdim
En son bugün böyle bi karar aldım
Bende geçen rollon üzerinde yazınca şaşırdım eşime söyledim yok artık.diyor7 güne kadar etkili yazıyor gülüyorum her gördüğümde ya hahahaha neden 7 günlük performans bekliyelim ki
Ayy maşallah okurken içim rahatladıÇok şükür yazlıklari çikardım dolaplari tozunu alıp yerlestirdim
Kışliklar kaldirildi
Temizlik bezleri montlar kotlar yikandı
İspanaklı borek yaptım komsularımada verdim
Esimle battaniyeyi duruladik astık
Her gece ben
İnşallah canım sende de vardır da saklıdır bi yerlerdeInsallah başarırsın canim bende o irade yok malesef