- 1 Aralık 2021
- 12.028
- 40.352
- 34
Geçmiş olsun gönülAllah kolaylık versin abla
İkisi birbirine karıştı biraz abla ilaç alicam daha iyi olurum inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun gönülAllah kolaylık versin abla
İkisi birbirine karıştı biraz abla ilaç alicam daha iyi olurum inşallah
Marudermin temizleyicisi ve asitli tonik çok iyi geldi yağlanmaya hiç parlama olmuyor artık.Diğerleri karşılıyor bence. Tek sefer yapınca belli olmuyor zaten tekrar edince etkisini gösteriyor. Değmez kokusuna
Bende kahve telvesiyle yüzüme ve ellerime bakım yapıyorum ( hafta da en az 2 kez )Salı akşamlarını yine bakım gecesi yapıcam inşallah
Çok ince olmalıymış kahve öyle demişti bir uzmanBende kahve telvesiyle yüzüme ve ellerime bakım yapıyorum ( hafta da en az 2 kez )
Asit en iyi gelen yaglanmaya. Biliyo musun çay ağacı normalde yağlı ciltler ve sivilce olmaması için kullanılıyormus ama beni çok kötü yaptı yüzümün tamamı kızardı sivilcelenmistiMarudermin temizleyicisi ve asitli tonik çok iyi geldi yağlanmaya hiç parlama olmuyor artık.
Toniği her gün kulllanmayacağım 3 gün kullanırım geri kalan günlerde gül suyu çay ağacı yağı ile tonikleme yapıcam
Peeling yapıyorum kahveyle ben deBende kahve telvesiyle yüzüme ve ellerime bakım yapıyorum ( hafta da en az 2 kez )
O an başka bir şey kullandın mı?Asit en iyi gelen yaglanmaya. Biliyo musun çay ağacı normalde yağlı ciltler ve sivilce olmaması için kullanılıyormus ama beni çok kötü yaptı yüzümün tamamı kızardı sivilcelenmisti
Benim yeni bitti o kadar birikti kiO kadar gözümde büyüdü ki ayrıntılı ocak dahi 20 dk sürdü bazen eziyet ediyoruz kendimize
Sprey olarak almıştım puskurtuyordumO an başka bir şey kullandın mı?
Bir şişe doğal gül suyuna karıştırmıştım ben
Pazartesi başlangıç falan konusmustunuz sankim noldu o başlangıcaİYi akşamlar
Bugün öğretmenimizin börtdeyi vardı okul çıkışı bi güzellik yaptık pasta kestik.
Baklavalardan sonra o pasta var ya cennet yemeği gibi geldi
Ordan pazara ordan kızımla takılmaca derken eve pert geldim.
Küçükle hep okula gidiyoruz her yere uğrama şansımız var da büyükle gidemiyoruz pek iyi oldu yalnız takılmak
Çok teşekkür ederim canımGeçmiş olsun gönül
Ben bisey görmedim kocaman N harfi.vardi sadeceProfil fotoğrafıma yanlış resim koydum umarım gören olmadan silmisimdir
Sprey olarak almıştım puskurtuyordum
Doğum günü kutlamayalım mıPazartesi başlangıç falan konusmustunuz sankim noldu o başlangıca
Büyük kızın resmini koymuştum küçük oglanla birlikte küçük kız sanıpBen bisey görmedim kocaman N harfi.vardi sadece
EvetOlabilir belki o iyi gelmedi çay ağacını onunla birlikte mi kullandın?
Farklı gül suyu deneyebilirsin belki de sana iyi gelmiyordur.
Ben gördüm nane MaaşaAllah kızına da oğluna daBüyük kızın resmini koymuştum küçük oglanla birlikte küçük kız sanıp
Çay ağacı yağı uçuğa çok iyi geliyor bende çok çıkar uçuk kendimi bildim bileliFarklı gül suyu deneyebilirsin belki de sana iyi gelmiyordur.
ÇAy ağacı yağı başka nasıl kullanılır ki? kendime de sordum bunu