- 11 Nisan 2007
- 83.073
- 482.124
Rolonlar ıslak bırakıyor ya biraz kremini denedim o yüzden krem çok daha iyi geldiBende bunun rolonunu aldım mor kapaklı
Memnun kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rolonlar ıslak bırakıyor ya biraz kremini denedim o yüzden krem çok daha iyi geldiBende bunun rolonunu aldım mor kapaklı
Memnun kaldım
Her gece ben
Ben krem hiç denemedim Bi sonrakini krem denerim belkiRolonlar ıslak bırakıyor ya biraz kremini denedim o yüzden krem çok daha iyi geldi
69 um.beni bi kaç yıldır görmeyenler çok şaşıriyor nasıl kilo almışsın diye.İnşallah canım sende de vardır da saklıdır bi yerlerde
Kilon da yoksa çok da şey yapma
Diş macununda sıkıntı çekiyorum bayaBen krem hiç denemedim Bi sonrakini krem denerim belki
Boyun kaç deren69 um.beni bi kaç yıldır görmeyenler çok şaşıriyor nasıl kilo almışsın diye.
1.60Boyun kaç deren
Almamaya çalış o zaman canım 69 sınır olsun sana asla 70 e çıkma.
Insallah canim ya.eşimde çok diyor yeme diye ama yasak oldukca tatlaniyo sankiAlmamaya çalış o zaman canım 69 sınır olsun sana asla 70 e çıkma.
Bozuldumu telafisi zor bazen de yok böyle düşünInsallah canim ya.eşimde çok diyor yeme diye ama yasak oldukca tatlaniyo sanki
Doğru söylüyorsun heveslendim bak daha az yicem inşallahBozuldumu telafisi zor bazen de yok böyle düşün
Ben hiç bakim yapmıyorum ya. Şimdi bir iki bir şey aldım çok övülüyordu gelsin başlycamSalı akşamlarını yine bakım gecesi yapıcam inşallah
Sabununu almıştım gözümü bi yaktı kör oldum sandım attım çöpeAsit en iyi gelen yaglanmaya. Biliyo musun çay ağacı normalde yağlı ciltler ve sivilce olmaması için kullanılıyormus ama beni çok kötü yaptı yüzümün tamamı kızardı sivilcelenmisti
Allah sen bilirsin doğru kullanmak yerine şak çöpeSabununu almıştım gözümü bi yaktı kör oldum sandım attım çöpe
Tereson diye bir şey var kullanmadım ama kuzenim çok övüyorduKoku için mi diyorsun pinhan?
Ben kokudan ziyade direk terlemeye engel olmasını istiyorum ıslaklık olmaması için.
O zıkkım rexona kullanırken hiç ıslaklık yaşamazdım şu an çok sinir bir durumdayım ki yaz gelmedi daha
Eyüp sabri aldık biz güzel ama böyle temizliyor gibi değil kopurmuyorDiş macununda sıkıntı çekiyorum baya
Agarta kozmetiğim bir çeşidini aldım ağzı çok kurutuyor tadı çok kötü.
Eyüp sabri tunceri alıcam bi dahakine.
BAşka ne alınabilir?
Örümcek ağı gibi sarmışlar
Ahahhaah ama napiyim gözüm nerde sabun nerde yaktı beniAllah sen bilirsin doğru kullanmak yerine şak çöpe
Diş macununda sıkıntı çekiyorum baya
Agarta kozmetiğim bir çeşidini aldım ağzı çok kurutuyor tadı çok kötü.
Eyüp sabri tunceri alıcam bi dahakine.
BAşka ne alınabilir?
Örümcek ağı gibi sarmışlar
Onlara köpürsün diye ayrıca bir şeyler konuyor zatenEyüp sabri aldık biz güzel ama böyle temizliyor gibi değil kopurmuyor