- 11 Nisan 2007
- 83.057
- 482.029
93 luyum ben lorada ya 92 ya 93
Banane ya lora sizden büyük diye biliyorum ben Aktif Lora çıkar göster
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
93 luyum ben lorada ya 92 ya 93
Evet evropaAvrupa yakası mı
Bugün böyle geçti yarın var ya ne biçim temizlik yapıcam uff öyle böyle değil
Durup durup bir an fısfısım gelmiştir.
Ocağı diş fırçasıyla temizledim köpürttüm bekliyor şu an 5 dk sonra silicem.
Neden?
Çünkü yarın dışarda olacağım baya
Tam ben de senin gazına geliyordum da çok şükür ikinci mesajını gördümHshahaha niyetim hayır ama ses etme
Enerjik olacağın günler olacak
56 doğumluyum yavrularım hepinizden büyüğümBanane ya lora sizden büyük diye biliyorum ben Aktif Lora çıkar göster
Okuldan sonra eve gelicem orda ataşlardım seni iyice şey yaptın haTam ben de senin gazına geliyordum da çok şükür ikinci mesajını gördüm
Sen bence yarın çok iş yapcam deme demediğin zamanlar daha çok yapıyorsunOkuldan sonra eve gelicem orda ataşlardım seni iyice şey yaptın ha
hoş geldin, en büyüğünüz en yaşlı benim 50 yaşına girdim senin yaşında kızım var senden büyükte oğlum var hatta 14 aylıkta torunum varHahahaha ben senin büyük olduğunu düşünüyordum zaten ama tahmin edemeyiciğiim
bendede var aynısından doğum günümde hediye geldi saksısı küçüktü değiştirdim. baya güzel oldu çiçek açtı bayaBendeki şöyle bir şey beyaz çiçek açıyor ama kendisi çok nazlı ben baş edemediğimden suya aldım suda bakıyorum uzun zamandır. Ona göre al abla gerçi ben belki becerememişimdir, sen daha rahat bakarsın
Ankara'da yaşıyorum, Balıkesirliyim.Ben İstanbul'da yaşıyorum aslen Orduluyum sizler nerelisinizz
ben istanbul pendik tarafındayım memleketim kırklareliKimse nerelisin diye de sormamış hahajaha ben hala ezberleyemedim ki kim nereliydi nerde oturuyordu
benim eşimde ordu luBen İstanbul'da yaşıyorum aslen Orduluyum sizler nerelisinizz