- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sohbeti kapatıyorum ben.Yok onu indirmedim güzel mi
İyiyim abla çok teşekkür ederim o kadar yoğun bir hafta geçirdim ki bugün sakinledimGonulmeyvesi nerelerdesin canım iyimisin
Çok paraDışarı dikiş yapan kuzenim var oda singerle başladı janomeyle devam ediyor.
Paff vardı bir de kaç paradır kim bilir
Sağol yine de canımAnnemin ki yurt dışından gelmişti yıllardır kullandı sen sorunca markası neydi diye sordum ama artık kullanmıyorum diye vermiş birine singer değildi ama iyiydi
Onuda indirirsem beynim yanar sanırımEvet sohbeti kapatıyorum ben.
geçmiş olsun gönüüllİyiyim abla çok teşekkür ederim o kadar yoğun bir hafta geçirdim ki bugün sakinledim
Ama biraz alerji ile karışık hasta oldum sanırım
Yada grip gibiyim bilmiyorum i
Simdi ev öyle bi halde ki yeni baslicam işlere
Sen nasılsın
Sağol canimmmgeçmiş olsun gönüüll
İyiyim canım iş başı yaptık çalışmaya devam alerji gibi isen, sık sık elini yüzünü yıka rahatlarsınİyiyim abla çok teşekkür ederim o kadar yoğun bir hafta geçirdim ki bugün sakinledim
Ama biraz alerji ile karışık hasta oldum sanırım
Yada grip gibiyim bilmiyorum i
Simdi ev öyle bi halde ki yeni baslicam işlere
Sen nasılsın
Çok güzel özellikleri limonsuz bu marka da hep terzilerde falan olur.Juki Hzl 353 Dikiş Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Juki Hzl 353 Dikiş Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bonus bonusum bi şuna bakar mısın ya. İçime sindi gibi özellikleri güzel.
Iyiyim canım çok şükür sen nasılsınGünaydın canım nasılsın
evet canım güzel ben doğduğumdan beri aynı mah.deyimGünaydın güzellikler
Benim ailem de pendik tarafında abla. Çok seviyorum oraları sakin yerler
hoş geldiniz yenisiniz herhaldeKahvaltı sofrasından kalkamayanlarrr
Bugun cok fazla isim yok. Şöylw bi ustunden gececegim odaların. Camasirlari kaldirip utu yapmam lazım. Şu an cay iciyorum ama
Hosbuldumm.. konuyu denk geldikce takip ediyordum, artik ben de yazayim dedim Hamilelik, kolik bebek derken evi baya salmistim, yeni yeni toparlaniyorum diyelimhoş geldiniz yenisiniz herhalde
Hayırdır canım kime fizik?Evi toparladm çıktım fizik tedavi basladi ona gidiyorum yyanma bir seyler aldm ordan parka geceriz