Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben İstanbul'da yaşıyorum aslen Orduluyum sizler nerelisinizzKimse nerelisin diye de sormamış hahajaha ben hala ezberleyemedim ki kim nereliydi nerde oturuyordu
Ben İstanbul'da yaşıyorum aslen Orduluyum sizler nerelisinizz
helal olsun canım ne demek ya kasımda geldik buraya eşyali evdi ocağimiz elektrikli ocak firin yok buzdolabi falan sonradan aldık geçici süre kalacağimiz için çok bişi almadık buraya esas evimiz isranbulda burda idare ediyorum airfryer ileAyyy hakkını helal et Happen
Gebesin bir de
Evde niye fırın yok, yeni mi taşındın, ben pek bilgi sahibi değilim şu sıra bayram şeysinden girmedim ne kaçırdım
Çorumluyum Çorum’da yaşıyorumBen İstanbul'da yaşıyorum aslen Orduluyum sizler nerelisinizz
Kayseri memleketimBen İstanbul'da yaşıyorum aslen Orduluyum sizler nerelisinizz
Hercai menekşenin hikayesini biliyor musun?aysen- çiçeğim yeni gelenlere kahve ikram ediyoruz. buyur ellerimle yaptım afiyet olsun
Eki Görüntüle 3415101
93 luyum ben lorada ya 92 ya 93Lora sizden büyük değil miydi küçülsün cebime girsin @Aktif Lora
Bilmiyorum bonusumHercai menekşenin hikayesini biliyor musun?
OooooooMerhabaa hos buldum ben de balığım iki sulugöz
Ohh ellerine sağlık ablacım miss gibiiaysen- çiçeğim yeni gelenlere kahve ikram ediyoruz. buyur ellerimle yaptım afiyet olsun
Eki Görüntüle 3415101
Enerjik olacağın günler olacakböyleyim ben
Avrupa yakası mıİstanbuldayım ben de Sivaslıyım.
Heh bunu gördün ya bundan sonra kahveler en küçükteOhh ellerine sağlık ablacım miss gibii
Tamam tamam o iş bende aslinda tüm forumu tarayıp benden küçük birini bulup getirmek vardı burayaHeh bunu gördün ya bundan sonra kahveler en küçükte