- 8 Aralık 2011
- 44.047
- 153.745
İnşallah tatlıya bağlanır kuzumİyi kötü işlerimi yaptım pek keyfim yok küçük kardeşimle biraz limoniyiz az önce de konuştuk biraz gerildim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah tatlıya bağlanır kuzumİyi kötü işlerimi yaptım pek keyfim yok küçük kardeşimle biraz limoniyiz az önce de konuştuk biraz gerildim
geçmiş olsun canım Allah şifa versinArkadaşlarla selamlaşma vs babam gözünden bir operasyon geçirdi onu gördüm çay içtim geldim saat yarım olmuş
İyi kötü işlerimi yaptım pek keyfim yok küçük kardeşimle biraz limoniyiz az önce de konuştuk biraz gerildim
İnşallah tatlıya bağlanır kuzum
İnşallah kızlar çözülmeyecek şey değil de yine de can sıkıyor böyle olmak istemezdim onunlaİnşallah çabuk çözülür gölgecim ne kadar takmim desende olmuyor
İnşaAllah çabucak çözüm bulup, ortak noktada buluşursunuz. oluyor bazen hayat işteİyi kötü işlerimi yaptım pek keyfim yok küçük kardeşimle biraz limoniyiz az önce de konuştuk biraz gerildim
Hosbuldum ablacimm teşekkür ederiiimAysen ne güzel seni burda görmek hoşgeldin ❤
Çok çok geçmiş olsuunİyi canım ciddi bir şey atlatmış retinada yırtık olmuş
Ablacım mı sen kaç yaşındasın ayşen?Hosbuldum ablacimm teşekkür ederiiim
Çok çok geçmiş olsuun
Çok geçmiş olsunİyi canım ciddi bir şey atlatmış retinada yırtık olmuş
Bak bilmiyordum gelinimizin baya büyük saksı ama kocaman olmuş çiçek açmışMaşallah ne güzeller mum çiçeği küçük saksıya dikilecek diye biliyorum
Büyükse tabi de küçüklere küçük al.Bak bilmiyordum gelinimizin baya büyük saksı ama kocaman olmuş çiçek açmış
O zaman ben küçük saksı alayım büyünce değiştireyim
Pek de gençmişEnee 28 yazıyor adında zaten
28 mi ne kadar da bebeksi
Hayalkuran sweetgirlcandy size arkadaş geldi
Eki Görüntüle 3414834
Eveet 28imm ay bi tek ben küçük değilim dimiEnee 28 yazıyor adında zaten
28 mi ne kadar da bebeksi
Hayalkuran sweetgirlcandy size arkadaş geldi
Eki Görüntüle 3414834
Eveet 28imm ay bi tek ben küçük değilim dimi